Yunus Emre Baharla şenlendi

Yunus Emre Baharla şenlendi

Baharın gelmesiyle Esenlerdeki ilköğretim okullarında bahar şenlikleri başladı. Bu etkinlikler kapsamında Yunus Emre ilköğretim okulu da bir etkinlik düzenledi. 1991–1992 eğitim öğretim yılında hizmete açılan

Hüseyin Koç/7-24esenlerhaber


Yunus Emre Baharla şenlendi

Baharın gelmesiyle Esenlerdeki ilköğretim okullarında bahar şenlikleri başladı. Bu etkinlikler kapsamında Yunus Emre ilköğretim okulu da bir etkinlik düzenledi.
1991–1992 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Yunus Emre İlköğretim Okulu bölgesinin ilk açılan ilköğretim okuludur.



Bahar şenliğinin yapıldığı yunus emre ilköğretim okunda görüştüğümüz öğretmenlerden Ergün Usta bu çalışmalar hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
 Usta” Şiir dinletisi, görsel sanatlar, teknoloji tasarım sergilerinde öğrencilere fırsat tanındığında ne kadar güzel eserler yaptıklarını görüyorsunuz.  Görsel sanatlar ve müzik derslerinin haftalık ders saatinin en az 2 ye çıkarılması öğrencilerin sanata ve sosyal faaliyetlere yönelmesini sağlayacaktır. Haftada bir ders ile ancak bu kadar eğitim verebiliyoruz" dedi.



 Ben öğrencilerin yaptıkları Eserleri teknolojik ürünleri görünce çocuklarımızın ne kadar yetenekli olduklarına inanamadım. 16–21 Mayıs tarihleri arasında şölenimiz devam edecek.
Bahar şenliği için yunus emre ilköğretim okulundaki etkinliğe katılan Esenler Milli eğitim müdürü Bayram Ercan ise“Bir yıl sonrasında ana sınıfı, 2003 yılında otistik çocuklar eğitim merkezi ve eğitilebilir çocuklar sınıfı ile eğitim hizmetlerini sürdürürken 120 öğretmen 15 hizmetli personel çalışmaktadır. Her yıl Türk kızılıayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyasını yürüterek sosyal sorumluluk projesi kapsamında hizmet vermekte ve örgencilerini sosyal, kültürel ve sportif alandaki çalışmalarını sergileme fırsatını yaratan bahar şenliğinin açılışına ilgi büyük olduğundan açılış törenine katılan ilçe milli eğitim müdürü "Bu okulumuz Esenlerdeki köklü bir eğitim ve öğretim kurumudur. Kolektif çalışmanın en güzel örneklerini geçmişten günümüze vermesi ile bilinir. Okuldaki çalışmaları taktirle karşılıyorum." dedi. 

  
               
          
               

        



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli