Yunanlı polemiğinin odağında üç haberci

Yunanlı polemiğinin odağında üç haberci

Esenler belediye başkanı Sayın Tevfik Göksu Bir Yunan haber sitesinin 31 Mart seçim sonuçları haberini Yanlış tercüme ederek yaptığı konuşmalar 23 Haziran seçimlerinin en çok konuşulan olayı oldu. Sayın G

23 Haziran seçimlerinin sessiz Mağdurları Abdullah Gözaydın olarak Esenler belediye başkanı Sayın Tevfik Göksu'ya zaruri uyarımdır. 

Söz konusu videolarınızı paylaşan Biz Üç Haberciye karşı yaptığınız suç duyurusu iddiası sizi asla Aklamayacaktır..

Tevfik Göksu 13.06.2019 tarihinde Yunan web sitesinin "Konstaninepolisi Bir Pontus kazandı" açıklamasını ( İstanbulu bir Yunanlı fethetti) şeklinde devşirerek, İBB seçimleri öncesi , Esenlerde bir iftar proğramında dile getirdi, 
Sayın Tevfik Göksu hızını alamadı, 14.06.209 tarihinde aynı "istismar tercümeli" iddialarını İBB meclisinde Büyük baskılı tabelalar ile gündeme getirdi. 15.06.2019 tarihinde İBB meclisinde iddialarına devam etti. 17.06.2019 tarihinde TRT habere çıkarak aynı iddialarını detaylıbir şekilde savundu.

Ve biz üç gazeteci bu haksızlığa sessiz kalmadık, olayın gerçek yüzünü haberleştirdik, yayınladık.
Haberlerimiz 23 Haziran seçimlerinin en önemli konusu durumuna geldi

Sayın Tevfik Göksu oluşan tepkileri kırabilmek için özür dilemek yerine (Doğru olmayan) iddialarını savunarak "ben Trabzon adını kullanmadım" gibi çocukça bir mazerete sığınarak, Ben Trabzonluları kastetmedim, iddialarına devam etti, Ediyor.

Sayın Tevfik Göksu Birçok ayrı yerde yaptığınız konuşmaların videoları yüz binlerce defa izlendi, Birçok Trabzon Sivil Toplum kuruluşları İfadelerinizi Kınadı, Siyasiler TBMM'inde söylemlerinizi kınadı, Trabzonlular sizden özür bekliyor, Fakat siz kör inat yaparak inkar ediyor, benim niyetim böyle değildi diyorsunuz

Sayın Tevfik Göksu Sizin niyetinize inanmak zorundayız, Sizlerde halkın nasıl anladığına itibar etmek zorundasınız, Halk bu cümleleri hakaret olarak algıladı, acilen Trabzonlulardan özür dilemelisiniz.
Google Translate tercümesi ile yaptığınız konuşmanızda "bir tercüme hatası olduğunu" kabul ederek özür dilemelisiniz.

Sayın Tevfik Göksu sözlerinize pelesenk ettiğiniz bu söylemin Yunan web sitesinde Haberi yapan muhabirin açıklaması "HABERİM ÇARPITILDI" dedi şöyleki ( Kostantinepolis seçimlerini bir pontuslu kazandı, YANİ; İSTANBUL İBB SEÇİMLERİNİ BİR TRABZONLU KAZANDI şeklindedir. bilgilerinize.

Söz konusu videolarınızı haber yapan binlerce gazete, Tv. STK mensuplarına karşı sessiz kalırken Üç gariban gazeteciyi (Terör) suçlusu gibi doğru olmayan 8 sayfalık şikayet dilekçesi ile savcılığa ihbar etmeniz sizi Ak'lamayacak Hakk ve Halk nezdinde daha zor durumlara düşmene sebep olacaktır.
Biz mazlum kalmaya razıyız, Yeter ki amelimizden Allah cc. razı olsun..

Sayın Tevfik Göksu Biz sizi anlıyoruz, Sizce beka bir seçimde hedef şaşırtmak için böyle bir istismara ihtiyacınız vardı, Kullandınız. Neticesini Allah cc. hayır eylesin. 

Bu olayın 1. Numaralı mazlumuyum, Hakkımda yaptığınız (hakaret Suçlaması) şikayetinizi seçimden sonra geri alınız. Böyle yapmanız Kendinizi Ak'lamanıza daha çok faydası olacaktır. 
Yok zulmünüze devam ederseniz "Siz Bilirsiniz" BİZ MAZLUM OLARAK ÇİLE ÇEKMEKTEN ONUR DUYMAKTAYIZ Bilgilerinize

www.sivilhareket.com imtiyaz sahibi Abdullah Gözaydın



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu