Yunan Basınında RT. Erdoğan'a Hakaretler

Yunan Basınında RT. Erdoğan

Geçen Hafta İstanbulu Yunan kazandı haberi ile ülkede fırtınalar estiren Tevfik Göksu'ya soruyoruz; Yunan basını Cumhurbaşkanımız için Yunanlı diyor +Eşkiya diyor. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımız yada Ak parti yetki

Bir kıytırık web sitesi üzerinde İmamoğluna linç yapmaya kalktınız Şimdi kaynak veriyoruz Cumhurbaşkanımıza ve ailesine yapılan bu hakaretlere sessiz kalacakmısınız? Yunanlılar bu hep yapıyor zaten mi dersiniz. Yoksa bizim gibi Yunanlılara “Alçaklık yapıyorsunuz, siz kim oluyorsunuzda bu ülkenin insanları hakkında söz söylüyorsunuz Haddinizi bilin ey Yunanlılar” mı diyorsunuz.

ESENLER BELEDİYE BAŞKANI SAYIN TEVFİK GÖKSU'YA SORUYORUZ

Yunanistanda yayın yapan ulusal gazete tribune.gr  ve birçok haber sitesinde Cumhurbaşkanımıza olmadık hakaretler yapılıyor ve Yunan kökenli olduğu iddia ediliyor.
Ekrem İmamoğlu'na reva görülen linç konusunda bir pişmanlığınız olacak mı? Özür dileyecekmisiniz? 
Yalancı Eşkiya Grek iftiralarının ne boyutta olduğunu bilmiyormuydunuz? İşte size haberler  Lütfen gereğini yapınız...

 
 
Erdoğan'ın Yunan kökenli - Pontus asilerinden geliyor.
 
 
Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunan kökenleri , Türkiye Cumhurbaşkanı'nın kendisinin "inkar etmeden" kendini mazeret etmesine rağmen, neredeyse kurulmuş bir konudur.
 
 
 
Bir süre önce İstanbul'daki bir etkinlikte konuşma ve etnik kökenlerine değinerek şunları söyledi:
 
 
Erdoğan, "Bağışlanan babama Lazoi veya Türk olup olmadığımızı sordum."
 
 
 
“Büyükbabam bana, ölüp diğer dünyaya gittiğimizde bize“ kime inandığınızı ”,“ Peygamberiniz kim? ”Ve“ Dininiz nedir? ”Diye soracaklarını söyledi. Bize etnik kökenimizi sormayacaklar.
Ondan sonra, etnik kökeninizin ne olduğunu sorduklarında, Müslüman olduğunuzu ve yolunuzu çektiğinizi söylüyorsunuz "Erdoğan en azından izleyicisine getirdiği için babasından aldığı cevaptı.
 
Mesaj geçti: Ulusal kimliğe isla
Recep Tayyip Erdoğan, 10 Haziran 2011 tarihinde NTV Kanalında yayınlanan televizyon röportajında, kökenleri hakkında göreceli bir soru sorarak, Yunan kökenlerinin en hakaret ve alçaltıcı yolunda konuştu. şeytan kelimesi, yani Rum kelimesini konuştuğu zaman, "burada bir tane".
Türk araştırmacılar, Erdoğan’ın Pontus’taki Rizounda’daki Potamia köyünden Yunan kökenli olduğunu keşfettiler.
Araştırmacı Cezmi Yurtsever, Pontias'ın Pontifik İslâmlaşması ile aynı zamanda, Pontus'un demografik karakterinin değiştiğini ve Yunanca köy ve şehir isimlerinin Türkçe'yi değiştirdiğini bildirdi.
Söylediği gibi, çok uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen Pontus'u fetheden Fatih Sultan Mehmet, Yunan nüfusunu keserek ve itfaiyeci (kararnameyle) isimlerini değiştirdi, şimdiye kadar Pontos sakinleri köylerinin Yunanca isimlerini kullandı,
 
Erdoğan, Rizounda yöresi turunda (Rizounda Türkleri tarafından verilen isim RIZE'dir), aynı zamanda ebeveynlerinin köyü Potamia'yı da ziyaret etti.
 
Köyün meydanında büyük bir pankart okuyor "Potamya Hos Geldiginiz", yani Potamia sizi ağırlıyor.
 
Otobüsten indi, Pontik geleneksel kostümler giymiş küfürleriyle dans etti ve yaptığı konuşmada Potamia'dan bir gurbetçinin köyünü ziyaret ederken, geleneksel adı Potamia ile değil, Türk adıyla çağırdığını söyledi "Güneysu" (güney suları).
 
Türk araştırmacı, bulgusuna destek olarak, Osmanlı İmparatorluğu'nun Potamia sakinleri için vergi sicilindeki rakamlardan alıntılar yapıyor ve Pontus'taki Türk fatihlerine karşı bir gerilla grubu lideri olan Erdoğan'ın kanıtlarını buldu.
 
Erdoğan'ın dedesinin sıfatını Bakedoğlu Memis yaptı.
 
Ulusal kökenli sütunda yer alan vergi kitabı “İslamlaştırılmış” kelimesini ve sütunda yeni İslami adını yazmıştır.
 
Arşiv 1850’de ve Erdoğan’ın büyükbabasının en zengin olduğu anlaşılıyor, çünkü bütün köylüler her birine 20-30 kuruş vergi ödedi ve Erdoğan’ın büyükbabası 38 kuru erik ödedi.
 
Aile, 1934'te soyadını değiştirdi çünkü ailenin soyadı olan "Bakat" sözcüğü, tüm Yunan gerillalarına "Bakat" dendiği için, bakir kabul edildi.
 
Bu nedenle Pontus'ta, bu kelimenin, Türklere karşı isyan eden bir Yunan asisinin anlamı vardı.
 
Not: Yunanca yayın yapan bu siteleri Google Chrom Translate ile Türkçeye çevrilmiştir.
Fatih Haber/ Abdullah Gözü aydın....


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı