Yüksel Kılıç'tan Bayram Mesajı

Yüksel Kılıç

CHP Esenler eski Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yüksel Kılıç, yayımladığı mesajda, “Bu Ramazan Bayramı’nı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı toplum sağlığını güvene almak ve bulaşma riskini önlemek için, alınan önlemler nedeniyle önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp kutlayamamanın burukluğu içindeyiz. Bu Ramazan Bayramı’nda büyüklerimizin elini öpmeden, ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük dileğimizdir. 

ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGELİN OLMADIĞI NİCE BAYRAMLAR”
Kılıç, “Bayramlar; insani güzelliklerin, sevginin ve barışın ama yurtta ve dünyada barışın, birlik, beraberlik ve kardeşlik örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bayramlar küskünlüklere son verildiği özellikle varlık sebebimiz olan annelerimizin, babalarımızın ve aile büyüklerimizin unutulmadığı dahası onların hayır dualarının alındığı, hasta olan insanlarımızın hatırlandığı, büyüklerin ellerinin öpüldüğü, küçüklerin şefkatle kucaklandığı ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği günlerdir.
Bu vesileyle, Özgürlüklerin önünde hiçbir engelin olmadığı, demokrasinin egemen olduğu, Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik İçinde Nice Bayramlar Geçirmek Temennisiyle, Tüm Yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını Kutlar, Ülkemize ve Yurttaşlarımıza Huzur ve Mutluluk Getirmesini Dilerim dedi.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı