Yüksel Kılıç Göksu'ya Fena Yüklendi!

Yüksel Kılıç Göksu

Esenler’de bir binada çıkan yangının bilinmeyen yüzünü araştırdık, işin aslını CHP önceki dönem Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç’a sorduk. Kılıç sert açıklamada bul

CHP önceki dönem Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç: Esenleri yönetenlerin ve Esenler Belediye Başkanının ihmalkarlığı değil Esenlere ve Esenler halkına yaptığı yanlışı yaşadık. Bizler bu üzücü olayı duyduk dan sonra, yerinde incelemelerde bulunduk ve bazı vatandaşlarla görüşerek bazı bilgiler elde ettik.

“KİM İZİN VERDİYSE VEYA KİM GÖZ YUMDUYSA SUÇ İŞLEMİŞTİR”
Edindiğim bilgilere göre bu binanın aslında daire olduğunu ama bir hanımefendinin burada çocuklarımıza eğitim amaçlı kurs verdiğini söylediler. Bu kursun hangi amaçla verildiğini kimse bilmiyor. Ancak böyle bir olayın kabul edilebilir bir tarafı olamaz. Burada çıkan yangın sonrası çok açı bir olayda yaşayabilirdik, o zaman bunun hesabını kim verebilirdi. Neyse ki kimsenin burnu kanamadan bu olayı atlattık. Buraya kim izin verdiyse veya kim göz yumduysa suç işlemiştir, bizler bu konunun takipçisi olacağız. Soruyorum; kimler bu illegal örgütlemelere çanak tutan yapılara müsaade ediyor.

“GÖKSU İBB’ DE ATIP TUTMASIN”
Belediye meclis üyeliği görevimi yaptığım dönemde, meclisi ve belediyeyi yönetenlere defalarca uyarıda bulundum. Birçok yanlış uygulamaları bazen uyararak meclis gündemine taşıdık, bezende mahkemelere taşıdık. Göksu İBB’ de şov yapmayı bıraksın, İBB’ de atıp tutmasın. Esenlerin sorunları ile ilgilensin. Bıraksın cemaat ve tarikatlara destek vermeyi. Bizler yurttaşlar olarak doğrunun yanında yanlışın karşısında olmak zorundayız” dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı