Yorulan MECLİS Temmuz'da tatilde

Yorulan MECLİS Temmuz

Esenler Belediye Meclisi’nin 4. Seçim Dönemi 4. Çalışma Yılı 2012 Senesi Haziran Ayı Meclis toplantısında mevcut 8 teklife ilaveten başkanlık makamından 4 teklif daha ilave edildi. Mecliste alınan önemli kararlarda

 
Hüseyin Koç/7-24esenlerhaber


Yorulan MECLİS Temmuz’da tatilde

Esenler Belediye Meclisi’nin 4. Seçim Dönemi 4. Çalışma Yılı 2012 Senesi Haziran Ayı Meclis toplantısında mevcut 8 teklife ilaveten başkanlık makamından 4 teklif daha ilave edildi. Mecliste alınan önemli kararlardan bir tanesi de 13. Teklif olan temmuz ayında meclis üyelerinin tatil kararı oylanarak oy birliği ile kabul edilmesiydi.

9.Görme Engelliler derneğinin talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
10.Giresun ili Görele ilçesi Köprübaşı Belediyesi yardım talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
11.Esenler Mahalle Muhtarlarının talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
12.Dört Medya Truzim San. Tic.Ltd. talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
13. Esenler Belediye Meclisin Temmuz Ayı Tatili Hakkındaki Meclis Üyelerinin Teklifi
Bu teklifler oy birliği ile gündeme ilave edildi. Meclis üyelerinin önergeleri okundu. Saadet Partisi Meclis üyelerinin verdiği 2 önergesi okundu. Oturuma katılmayan meclis üyelerinin izinli sayılması oy birliği ile kabul edildi.
Gündem maddelerinin bulunan Tekliflerin ve Raporların görüşülmesine geçildi. 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13 Tekliflerin oylanarak başkanlık makamına iletildi.
Muafelet “usul hatası” işleniyor
Raporlar bölümüne geçildi.1. nolu rapor oy birliği ile kabul edildi.2.nolu Rapor, Edirne Meriç Karahamza Derneğinin tabela talebin de usul hatası olduğunu belirten Saadet Partisi Meclis üyesİ Tuğrul Yalçınkaya “biz dernekleri yapılan yardımlara karşı değiliz, usul hatası yapılıyor. Meclis iradesi yok sayılmak isteniyor. Adı geçen bu derneğimizin tabelası önceden yapılıyor. Üzerinde de belediyenin arması var. Acaba siz önceden parası verildi de şimdide mecliste bize kabul ettirmek mi istiyorsunuz” dedi.
Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya “ neticede bir tabela işi o kadar büyütmeyin dernek bize bir talepte bulunmuş. Nihayetinde Gündemi biz belirliyoruz. Esenler belediye yönetimi belirliyor gündemi. Dolayısıyla bir tabela talebi var bu tabela talebi yerine getirilmiş. Sonuçta bizim kararımız orta kalmış(cevapsız) bir durum var raporu ilgili müdürlüğü geri havale ediyoruz” dedi.
3.Nolu rapor oylanarak oy birliği ile kabul edildikten sonra gündemde başka görüşülecek madde olmadığından Perşembe günü toplanmak üzere kapatıldı.

            
   


            
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli