Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım!

Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım!

Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan, Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım...Ben her şeye "karşı" duran birisiyim, herkese muhalifim. “Benim bir adım bile yok” bari adımı siz koymayın sıradanlığa, t

Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım!

Yasaklamalar, zulüm, faşizan baskı ve uygulamalar AKP’nin siyasal ömrünü kısaltmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Yargının köşe başlarını tutan, organize işlerle egemenliğimize, yaşam hakkımıza ve özgürlüklerimize alçakça saldıran, yasaklar koyanlar… Sizden biz adalet bekleyemeyiz. En kritik zamanda saraya giden bir yargıçtan hak, hukuk bekleyemeyiz.
 
İçinde halk yok, emek yok, öğrenci, emekli, tarım çalışanı, köylü, memur, yani tek kişi ve akrabalarının geleceğinin şekillenmesinden başka bir şey olmayan bir referandum oyladık. Sonuç şaibe ve adaletsizliği ayyuka çıkardı. Kul hakkı yenilmiş, bir halkın geleceği marifetli kişilerce poşetlerle, çuvallarla el değiştirilerek din değiştirildi.
  
Başkanlık Sistemi” de AKP’yi kurtarmayacak, yeter ki halkımız iktidarını korumak için her yolu mubah gören bu devlet yapısına karşı duruşunu bugün sağladığı gibi yarınlarda da birlik ve beraberliğini bozmadan korusun.
.
Pir Sultanın dediği gibi…
Koyun beni hak aşkına yanayım
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.
Sözlerine kulak verelim ve çıktığımız bu yoldan dönmeyelim. Dönmeyelim bu yoldan, dönmeyelim ki yoksul halkımız, gençlerimiz, çocuklarımız ve emekçilerimiz bir daha bedel ödetemesinler.
 
Yıllar yılı emek ve demokrasi için, etnik ve mezhepsel kimliklerin birbirine düşmemesi için mücadele verdik. bu topraklarda umut bekleyenler olduk. kardeşliği kan, gözyaşı, kin ve nefret tohumları ekmek isteyenler “size lanet olsun”, çatışma çıkaran, kaostan beslenen bir anlayış ülkemin üzerine, halkımızın geleceğine kara bulut oldu. Saraylarından dikta, totaliter rejim yaratmak isteyenler hazırladılar bir faşist Anayasayı… Meşru olmayan bir şekilde oyladılar, oylattılar…“Kendine demokrat diyen AKP iktidarının mensupları, yandaşları, beslemeleri, kaşla göz arası meslek icra ettiler. Kul hakkı demeden, helal haram ayrımı yapmadan, utanmadan  yediler halkın geleceğini, mühürsüzce, fütursuzca, yüzleri kızarmadan sandık sandık götürdüler, katlettiler demokrasiyi, cumhuriyeti... İnsana emeğe, hak ve özgürlüklere saygısızca bir düzeni getirmeye çalışıyorlar.
 
Yılmak yok, küsmek yok! Yağan yağmura aldırış etmeden, beraber yürütmeden, yürütenlere karşı durarak bu faşizan tutuma karşı fiili ve meşru haklarımızı beteler ödesek de sonuna kadar savunacağız.Birkez daha ilan ediyoruz“Emekçilerin yüzyıllardır süren mücadelesi sonucu ortaya çıkan temel hak ve özgürlüklerimizi AKP’nin sivil darbesine, OHAL’ine, küresellerin dayattığı Başkanlık rejimine terk etmeyeceğimizi.
Emek, demokrasi ve özgürlük mücadelemizi, dün olduğu gibi bugün de daha çok büyüterek sürdüreceğiz.
 

İnsanları önce doğulu batılı diye ikiye böldüler, şimdilerde ise "evet- hayır" diye düşman ettiler.Dünya insanı olmayı öğrenemediler. Öğrenmek de istemiyorlar. Böyle giderse hep birlikte hepimiz gömülüp gideceğiz bu karanlığa. Sizin bu anlayışınıza karşı çıktık, çıkmaya devam edeceğiz.
İnsanları kategorilere ayırmadan, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan birbirimize sıkıca sarılmanın kitabını biz yazdık, bari siz okuyun.

Ben her şeye "karşı" duran birisiyim, herkese muhalifim. “Benim bir adım bile yok” bari adımı siz koymayın sıradanlığa, tekdüzeliğe, alışılmışın kolaycılığına hiç mi hiç katlanamıyorum. Her zaman doğru olanı aradım, doğru bir yolda olduğuma inanıyorum, biraz zor olan yolda yürümek hoşuma gidiyor.

Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan, Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım...
 
 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı