Yine Yaptı Yapacağını

Yine Yaptı Yapacağını

Blöf Mü Acaba?

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısına İspanya gezisi ile ilgili iki meclis üyesinin karşılıklı tartışmaları damgasını vurmuştu

Has Partili Meclis üyesinin “Siz İspanya da yetim hakkıyla gezdiniz, Bu gezi hukuken doğru olabilir ama ahlaken doğru değildir” şeklindeki sözlerine AKP’li Meclis Üyesi “ Biz kendisine yetim hakkını  hatırlatırız ama..” şeklinde cevap vermişti.

Bölgede İlk Haber gazetesi AKP’li Meclis Üyesinin bu sözlerinden yola çıkarak peş peşe iki köşe yazısı yayınladı.

Malumun İlamı ve Açıklamayan namerttir başlığı ile yayınlanan bu iki yazı Esenler gündemine iyice oturdu.

Halkın ortak duygularını yansıtan bu iki yazıya ilçe basını olarak elbette duyarsız kalamazdık. 

Bölgede İlk Haber gazetesi yayınladığı bu iki yazıda da şahısların isimlerine değinmemiş. Ancak söz konusu isimler bilinen şahıslardır ve her ikisi de uzun yıllardır Esenler’in Milletvekilleridir.

 Söz konusu olan hadisenin yaşandığı günde 7-24 Esenler Haber olarak bizde oradaydık. Dün ilk olarak konunun muhataplarından olan Has Partili Meclis üyesine telefon ederek Bölgede İlk Haber Gazetesinin internet sitesinde yer alan yazılarla ilgili düşüncelerini sordum.

 Kendisi söz konusu haber ile ilgili AKP meclis üyesine sormamızı istedi ve kendisinin şu an için bir açıklama yapma gereği duymadığını söyledi.

Ardından AKP’li  Üyeyi aradım ama bana herhangi bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Oysa

Başta Has partili Meclis Üyesi olmak üzere her iki vekilin de kamuoyunu ilgilendiren bu olayda birer açıklama yapmaları gerekirdi.

 

Hakaret boyutunda söylenen o sözlere Has Partili Üyenin cevap vermemesini siz değerli halkımızın takdirlerine bırakıyorum. Bu iki arkadaşın en yakın zamanda açıklama yapmalarını umuyorum. Bu arkadaşların isimlerini açıklama gereğini duyuyorum. Biri HAS Parti Esenler ilçe başkanı ve meclis üyesi Burhan Kocaman diğeri ise AKP Esenler belediye meclis üyesi Abdullah Aksu’dur.