Yılmaz'dan örnek davranış

Yılmaz

Esenler’li engelli Selahattin Seçi’nin akülü araba talebini geri çevirmeyen Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Almanya’dan özel bir engelli aracı getirtti.

 
Yılmaz’dan örnek davranış
 
Esenler’li engelli Selahattin Seçi’nin akülü araba talebini geri çevirmeyen Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Almanya’dan özel bir engelli aracı getirtti. Yılmaz, “Engelli kardeşimizin hayallerine kavuşmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


 
Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş ve MHP Esenler İlçe Sekreteri Muhammed Emecan ile birlikte engelli Selahattin Seçi’ye aracını teslim eden İlçe Başkanı Suat Yılmaz, “Bu engelli kardeşimiz geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek yaşadığı sıkıntıları bana anlattı. Ve ardından da tek hayalinin bir akülü araba olduğunu söyledi. Bizde arkadaşlarımızla bir çalışma başlattık ve aracı Almanya Türk Federasyonumuzdan talep ettik. Bizim bu talebimize olumlu yanıt veren Almanya Türk Federasyonumuz hemen akülü aracı bize gönderdi. Bizde bugün burada engelli kardeşimize aracını teslim ediyoruz. Bu engelli kardeşimizin hayallerine kavuşmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı