Yılmaz: Çirkin Sözlere Prim Vermeyiz'

Yılmaz: Çirkin Sözlere Prim Vermeyiz

Esenler Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz, “Bizim bir deyişimizde Gurulanma Padişahım senden büyük Allah var sözü haddini bilmeyen bazı bürokratlara ne kadar da yakışyor” diyerek a&

Yılmaz: “Çirkin Sözlere Prim Vermeyiz”
 
Esenler Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz, “Bizim bir deyişimizde Gurulanma Padişahım senden büyük Allah var sözü haddini bilmeyen bazı bürokratlara ne kadar da yakışyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 
 
Yılmaz, Yönetim Kurulu arkadaşlarımdan birisi Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Bayram Ercan ile ilgili istenmeyen adam ilan edecekler diye bir beyanda bulunmuş. Bunun üzerine bu yönetici arkadaşımı çağırarak konu hakkında bilgi aldım. Trabzonlu müdürleri görevden almak atanmış bir bürokratın haddine değildir. Ancak Trabzonlu bir eğitimci için bu atanmış bürokratın kullandığı sözler etik olmamakla beraber tüm hemşerilerimizi kırmıştır. Yalnız Esenler’de yaşayan Trabzonlulara değil tüm ülkemizde yaşayan Trabzonluları bağlayan bu sözleri şiddetle kınıyorum.
 
Bir bürokratın kullandığı kelimeleri seçerek söylemesi gerekiyor. Bu arkadaşın arkasında güç mü var? Bizim bir atasözümüz var: Gururlanma Padişahım senden büyük Allah var. Kendisine bu atasözünü hatırlatırım. Bu konunun arkasını bırakmayacağım. Öncelikle bölge milletvekillerimize, Milli Eğitim Bakanlığı’na, yetkili tüm birimlere şikâyette bulunacağım. Bu bürokrat bizleri rencide eden sözleri söylememiş ise tekzip etsin. Söylediği halde tekzip etmiyorsa bilmiş olsun ki, kendisini tüm etkinliklerimizde protesto edeceğiz. Ayrıca ulusal tv’ler önünde geniş kapsamlı protesto gösterileri yaparak tepkimizi koyacağız. Sekiz milyon Trabzonlu’yu rencide ettiği için kendisini istenmeyen adam ilan edeceğiz.
 
Bu bürokrata hatırlatmak isterim: Trabzonlular gurulu, onurlu, boyun eğmeyen kişilerdir. Aynı zamanda saygılıdırlar. Bunun örnekleri ortadadır. Başta Esenler Belediye Başkanı olmak üzere seçilmiş ve atanmışlara hiçbir zaman siyasi bir gözle bakmadık. Her zaman uyum içinde yasalara saygılı bir sivil toplumu örgütü olduk. Müdürlerimiz için söylenen bu sözler ve yapılan yanlışlar bizi bağlar. Söyleyenlerin art niyetli olduğunu düşünürüz. Bizler için söylenen güzel sözleri unutmadığımız gibi çirkin sözlere de asla pirim vermeyiz” dedi.
 

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli