Yıldız Teknik Üniversitesi CV'ni Güncelle Etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi CV

Yıldız İşletme Kulübü 19-20-21 Kasım tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlediği Yıldız CV’ni Güncelle etkinliği, büyük isimlerin katılı

Alanında uzman pek çok kişinin konuk olduğu, markalaşmadan pazarlamaya, liderlikten CV hazırlamaya kadar gerçekleşen çeşitli sertifikalı eğitimler sonunda katılımcı öğrencilere sertifikaları verilecek etkinliğe vatandaşları davet etti. CV’ni Güncelle’de lider yöneticilerle tanışma, etkili özgeçmiş hazırlama, mülakat, etkili iletişim, liderlik gibi başlıklarla eğitimler verilecek. Gerek Yıldızlı öğrenciler gerekse Yıldız İşletme Kulübü’nün kariyer alanındaki etkinliğini duyan ve başka okullarda okuyan öğrenciler de etkinliğe konuk olmaktadırlar. Katılımın ücretsiz olduğu oturumlar sonunda katılım belgeleri dağıtılacak.
 
Yıldız İşletme Kulübü, geleneksel etkinliklerinin yanı sıra bu etkinliklere kattığı yeniliklerle, yaratıcı fikirlerle de ön plana çıkmaktadır. Bu geleneksel etkinliklerin yanında yine yaratıcı fikirler sonucu ortaya çıkan farklı ve ses getiren girişimlerle de İşletme Kulübü karşınıza çıkmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nden Ahmet Bahadır Cingöz, yaptığı açıklamada,“Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kariyer organizasyonlarıyla adını sıkça duyuran Yıldız İşletme Kulübü, çalışmalarına hızla devam etmektedir. Yıldız İşletme Kulübü olarak 19-20-21 Kasım tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlediğimiz CV’ni Güncelle etkinliğimizin duyurusunun en geç pazartesi gününe kadar haber olarak sitenizde yer almasını talep ediyoruz. Etkinlik, alanında öncü firmaların üst düzey yöneticilerini öğrencilerle buluşturmayı amaçlamaktadır. Sadettin Saran, Kubilay Aka, İrem Sak da etkinlikte yer alacak isimler arasındadır.

Söyleşiler ve tüm program akışı tüm üniversite öğrencilerine açıktır. Katılmak isteyenler aşağıdaki başvuru linkinden ya da Yıldız İşletme Kulübü Instagram hesabından bize ulaşabilirler.

Etkinliğimizin facebook linki:
https://www.facebook.com/events/266908004228265/
Üniversite öğrencileri için başvuru linki:
https://www.apptivity.com/event/cv-ni-guncelle-3951


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli