Tarih: 11.04.2014 19:14

Yiğidim, Aslanım –Anlat Bakalım

Facebook Twitter Linked-in

Yiğidim, Aslanım –Anlat Bakalım

Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesiyken Belediye Başkanına ve belediye çalışmalarına en çok sallayanların başında gelen Sebahattin Yiğit, iktidar partisine geçtikten sonra yapılan çalışmaları öyle bir anlattı ki… Mecliste söz alan AKP’nin müthiş transferi Sebahattin Yiğit, Bakın kürsüden neler söyledi. Muhalefetteyken göremediklerini gördüğünü böyle anlattı.

Yiğit“5 yılı geride bıraktık ve şuan yeni bir döneme başlıyoruz. Geçmiş dönemlerde Esenler’in görmediği hizmetleri son 5 yıl içerisinde hep beraber yaşadık. Esenler’in el atılmadık problemi kalmadı. Parkların yenilenmesi,  yeşil alanların açılması,  otopark alanlarının yapılması ve yeni kültür merkezlerinin oluşturulmasına varana kadar Esenler’deki her şeye el atıldı.

Şimdi sıkıntılar kıyamete kadar bitmez. Ama geçtiğimiz 5 yıl içerisinde el atılmadık problem, ulaşılmadık insan, eli sıkılmadık insan bırakılmadı. Bu konuda Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Esenler’in 2009 yılından önceki problemlerini Belediye Başkanımız söyledi.

Esenler’in bir Belediye Binası yok diyorduk
Esenler’in kamusal anlamda hiçbir binası yokken bugün o binaların tamamı yapılmış bir vaziyette ve örneğini de bu yeni binada hep beraber yaşıyoruz. Hatırlarsanız 2009 yılında Esenler’in bir Belediye Binası yok diyorduk ama bugün toplantılarımızı yeni binada yapıyoruz.

Kaymakamlık Binamızı da en yakın zamanda açacağız. Yeni kültür merkezleriyle, yeni sokaklarıyla, elektriklerin yer altına alınmasıyla Esenler örnek bir şehir haline geldi.
Daha önce hiçbir bölge parkı yokken bugün Menderes ve Havaalanı Mahallelerinde devasa bölge parkları var. Eskiden dışarıdan gelen insanların gecekondu bölgesi olarak gördüğü Esenler bugün binaların dış cephelerinin yenilenmesiyle estetik açıdan daha güzel bir şehir haline gelmiştir. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde de yeni otoparkların,  spor köyünün, huzur evlerinin, dede torun alanlarının yapılmasıyla birlikte daha refah ve daha huzur içerisinde yaşayan bir Esenler’i hep beraber yaşayacağız”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —