Yetkililer Duyun Bu Sesi

Yetkililer Duyun Bu Sesi

Esenler İşitme Engelliler Derneği MHP Esenler İlçe Teşkilatı ile birlikte üyelerine kahvaltılı tanışma etkinliği düzenledi.


Hüseyin Koç/ 7-24esenlerhaber

Yetkililer Duyun Bu Sesi !

Kursumuza öğretmen bulamıyoruz!


Esenler İşitme Engelliler Derneği MHP Esenler İlçe Teşkilatı ile birlikte üyelerine kahvaltılı tanışma etkinliği düzenledi.
Etkinliğe MHP 2. Bölge Milletvekili Celal Adan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan, Belediye Sosyal İşler Müdürü Özcan Hamza, Esenler Engelli Dernek Başkanlarından Mehmet Sanin, Bekir Yağız, Hacı Ali Şimşek, Ali Urlu, Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kaplan, Muhtarlar yanı sıra dernek üyeleri katıldı.



İşitme Engelliler Dernek Başkanı Remziye Ceylan” daha önce planlanan bu kahvaltıyı MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte düzenledik. MHP 2. Bölge Milletvekili Celal Adan, İlçe Başkanı Ahmet Fidan ve dernek üyelerimizle birlikte derneğimizin sorunlarını istişare ettik. Derneğimizin en önemli sorunu ise cihaz ve kursumuza öğretmen bulamıyoruz. Esenler Kaymakamı Sayın Nazım
Madenoğlu’nun katkılarıyla açılan sınıfımıza Öğretmen bulamıyoruz ”dedi.




vatandaşımızın duyguları kullanılarak kandırılıyorlar

Engelli Dernek Başkanlarının bir araya gelerek son zamanlarda Esenler dışında faaliyet gösteren engelli derneklerinin dergi ve boyama kitabı adına altında yardım toplanması konusunda gazetemize açıklamada bulundular.

 Hacı Ali Şimşek “bu olaylara bizzat ben şahit oldum. Bendende para istendi. İşyerime gelerek günlük birkaç kişi güya makbuz karşılığında engellilere para toplandığını ifade ettiler. Kendilerine sorduğumda iş kabul ettiklerini ve yüzdelikle para topladıklarını söylediler yetkililerin bu konuda duyarlı olmalılarını bekliyoruz”.dedi.

Remziye Ceylan” bu insanların amaç dışı para topladıklarını tahmin ediyorum. Bizim dünya kadar sıkıntımız var. Duyarlı olan vatandaşımızın bu insanlara ciddiye alıp para vermemlidirler. Şayet yardım edecekler ise Esenler Engelli derneklerimize yardım etsinler” dedi.

Ali URLU “Resmen vatandaşımızın duyguları kullanılarak kandırılıyorlar. Hayır, işlemek isteyen vatandaşlarımız bizzat engelli derneklerimize giderek buralardaki eksikleri görerek yardım etmelerini bekliyoruz ”dedi.

Mehmet Sanin “ vatandaşımız kandırılıyor. Eline birer uyduruk makbuz alarak engelliler adına para toplanılıyor bu koynu yetkililerimiz daha duyarlı olmaları gerekiyor. Birileri Engellilerin adını kullanarak hayır yerine hayırsızlık işler. Biz Esenlerde faaliyet gösteren Engelli Dernekleri bir araya gelerek Engelliler adına para toplayanlar hakkında kamuoyu duyarlılığı yapacağız” dedi.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli