Yerel Basın Ak Parti İlçe Başkanı'nı Ziyaret Etti

Yerel Basın Ak Parti İlçe Başkanı

Esenler’deki Yerel Gazeteciler siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyorlar. bu defa iktidar partisi olan Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ı ilçe merkezinde ziyaret ettiler.

Yerel Basın Ak Parti İlçe Başkanı’nı Ziyaret Etti
Esenler’deki Yerel Gazeteciler siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyorlar. bu defa iktidar partisi olan Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ı ilçe merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyarete 7/24 Esenler internet sitesi sahibi Hüseyin Koç ve Genel Yayın Yönetmeni Serkan Basut 1.HABER Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Esenler Gündem internet sitesi sahibi Sait Yılmaz, , Esen Tv ve Litros Haber imtiyaz sahibi İsmail Danış ile Gazete Esenler sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Gürsoy, Son Dakika Esenler Suat Türkoğlu ve Bölge gazetesi muhabiri U. Önder Çavuş katıldı.
 
Ak Parti ilçe Başkanı Umut Özkan kendisine nezaket ziyaretinde bulunan yerel basın mensuplarını samimi bir şekilde ağırladı.  Özkan gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yerelde oluşan sorunları bildiğini bunun içinde çözüm aradıklarını belirten Özkan Esenler de yeteri donatı alanın mevcut olmadığını, askeri alanın yapılmasıyla Esenlerde büyük ölçüde çözüleceğini belirtti.

Özkan yerel seçimlere yeni kadrolarla hazır olduklarını Esenler halkına hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Yerel seçimler de belediye de meclis üyelerimiz içinde elbette teknik bilgide yeterli donamıma sahip arkadaşlarımıza yer vereceğiz diye konuştu.

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli