Yenihayat Ailesinin ve Sporun Acı Günü

Yenihayat Ailesinin ve Sporun Acı Günü

Esenler’in sevilen, saygın kişiliklerinden ve Beşiktaş spor kulübünün Esenler’deki temsilcisi, abisi, Beşiktaş’lılar derneğinin kurucusu Sabri Yenihayat, dün gece geç saatlerde fenalaşarak hayatını k

Edindiğimiz bilgilere göre Beşiktaş Sivas Spor maçını arkadaşları ile birlikte izleyen ve maç sonunda morali bozuk olduğu gözlenen Sabri Yenihayat, gece geç saatler de rahatsızlandı ve ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı.
 
Sabri Yenihayat’ın rahatsızlığı sonucunda  kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Evli ve bir çocuk babası Sabri Yenihayat’a yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi ve maalesef hayatını kaybetti.
 
ÇARŞI GRUBUNDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Sabri Yenihayat’ın dün ikindi namazına müteakip Esenler merkez camiinde kılınan cenaze namazına katılım yoğundu. Esenler’deki Spor camiasının önemli isimlerinin ve temsilcilerinin katıldığı cenazede hüzün ve gözyaşı vardı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Esenlerin yolu Fener Bahçe taraftarları, Galatasaraylılar, Trabzon sporlular cenazeye katılarak aileye taziyede bulundular. Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, sosyal medya da başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Bizde… Esenler’in sevilen siması Sabri Yeni hayat’a Allah’dan rahmet, Kederli ailesine ve Beşiktaş camiasına baş sağlığı dileriz.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı