Yavuz Selim Mahallesinin Muhteşem Türk Sanat Müziği Konseri

Yavuz Selim Mahallesinin Muhteşem Türk Sanat Müziği Konseri

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığının geleneksel olarak düzenlediği Türk sanat müziği korosu “Sevdanın Sihirli Nağmeleri” konseri” izleyenlere “HELAL OLSUN” dedirdi…

YSM Türk Sanat Müziği Konserine CHP Bayrampaşa belediye meclis gurup başkanı A. Fettah Dindar, İstanbul 2. Bölge CHP milletvekili aday adaylarından Cemal Kaya, İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonu genel sekreteri  Şenol Özyurt, Esenler Rumeliler derneği eski başkanı Muharrem Aydınoğlu, ve yönetim kurul üyeleri, Yavuzselim mahalle sakinleri, yerel basın mensupları ve Esenler halkının yoğun ilgi gösterdiği “SEVDANIN SİHİRLİ NAĞMELERİ” konseri gecesinde sanat müziği sevenlerinin kulaklarının pası silindi. 

ADEM BAŞTÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE MUHTEŞEM YSM TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ
Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığının Sevdanın Sihirli Nağmeleri” Türk Sanat Müziği konseri Adem Baştürk Kültür merkezi salonunda gerçekleşti. Konseri izleyen protokol üyeleri ve tüm davetliler koroyu ayakta alkışladı, sizlere helal olsun dediler. Tam bir sanat müziği ziyafetinin sunulduğu gecede Mahalle muhtarı Recep Yavaş ve koroyu yöneten şef Kılıç Akman davetlilerin ilgisine teşekkür etti.


ESENLERİMİZE KÜLTÜR ANLAMINDA VE SANATSAL ANLAMDA KATKIDA BULUNMAKTIR”
Mahalle muhtarı Recep Yavaş, “ Birileri gibi büyük rakamlarla değil, yüksek mali bütçe ödemeden koro üyeleri de gönüllü sponsorlarımızın destekleri ile Türk sanat müziği korosunu oluşturduk.  Gönüllülerden oluşan, kişilerin destekleriyle, sanatçılarımızın gönüllülük esasıyla verdikleri emekle sizlerin huzuruna çıktık. Sayın koro şefimizin Kılıç Akmanın özverili çalışmaları sonucunda hazırlanan Türk Sanat Müziği koromuzun örnek alınması dileklerimle herkese iyi akşamlar diliyorum. Siz değerli misafirlerimize güzel ve huzurlu bir program izlettiğimiz inancıyla her birinizi sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan ve bu gecemizde Türk sanat müziği koromuzun sunduğu bu güzel eserlerini izlemeye gelen tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Amacımız Esenlerimize kültür anlamında ve sanatsal anlamda katkıda bulunmaktır. Elimizden geldiğince Esenlerimize katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Eğer bu konserin sonunda sizleri buradan tebessümle gönderebilirsek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

ÇİÇEKLERLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER
Program bitiminde YSM Türk sanat müziği korosunun oluşumuna katkı sunan, sponsor olan ve sanatsal başarı gösterenler çiçeklerle ödüllendirildiler. Çiçekleri  takdim etmek için sahneye öncelikle yerel basın mensuplarının çağrılması basın mensuplarını memnun ederken tüm davetlilerin bu daveti alkışlaması taktire şayandı. Bizde yerel basın olarak bu anlamlı davranışa teşekkür ederiz ve YSM Türk sanat müziği korosunun yaşamasına, daha büyük işler başarmasına elimizden gelen katkıyı vereceğiz.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli