Yatırımları gölgede bıraktı!

Yatırımları gölgede bıraktı!

Bölgede İlk Haber Gazetesi’nin 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılının açılış töreni ile ilgili haberi büyük ses getirdi. Gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş böyle bir haberi niye atladınız diye

Yatırımları gölgede bıraktı!

Bölgede İlk Haber Gazetesi’nin 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılının açılış töreni ile ilgili haberi büyük ses getirdi. Gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş böyle bir haberi niye atladınız diyerek, sitem ettiler.
 
İşte Bölgede İlk Haber Gazetesi’nde yayınlanan Yatırımları gölgede bıraktı! haberi:

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılının açılış programında Esenler’li yetkililer göğüslerini gere gere, ilçeye milyon TL’lik yatırımlar yapıldığını ifade ederlerken, folklor gösterisi yapan bazı öğrencilerin yırtık ayakkabıları ise yürekleri burktu
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Esenler Kemer İlkokulu’nda düzenlenen törene folklor gösterisi yapan bazı öğrencilerin yırtık ayakkabıları damgasını vurdu.



Törene katılan Esenler’li yetkililerin göğüslerini gere gere, ilçeye milyon TL’lik yatırımlar yapıldığını ifade etmeleri Esenler’e yeni atanan İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal’ı bile şaşırttı. Kaymakam Ünal bu şaşkınlığını, “İnanın ki ben birçok il ve ilçede bulundum. Ama bu kadar yatırımı İl Özel İdaresi’nde bile göremezsiniz” sözleriyle belirtirken, folklor gösterisi yapan bazı öğrencilerin yırtık ayakkabıları ise yürekleri burktu.

Oynadıkları folklor oyununun biran önce bitmesi için dua eden öğrencilerin yüzlerindeki mahcupluk ifadesi ise objektiflerimize böyle yansıdı.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli