"Yatacak yerim yok'

Evinde sefalet içinde ölü bulunan 84 yaşındaki Dürdane Abay ile ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan “Yatacak yerimiz yok’ dedi.

İlçe sınırlarından habersiz olduklarını itiraf eden Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Kaplan sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bir Esenler’li olarak yatacak yerimiz yok. Utanıyorum kendimden, sahipsiz ve şova dönüşmüş liyakatsizlikten. Çocukları için mücadele eden bir annemizin evinde ölmesinin habersizliğinden. İlçe sınırlarımızdan bihaberiz, insanlarımızdan uzağız. Nasıl bir hayatın içine düştük böyle bilmiyorum. Esenler Belediyemizden önce neden ben, haberdar değilim diye kahroluyorum. Sizlerden ricam, iş işten geçmeden haber verin… Elimizden geleni sonuna kadar kullanalım. Hiç yakışmadı bu haber Esenler adına. Hepimizin komşusuydu sonuçta, önce benim komşumdu.”

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın açıklamalarının ardından gazetemizi telefon yağmuruna tutan okuyucularımız,” Sayın İlçe Başkanı Kaplan adeta timsah gözyaşları döküyor. Neden derseniz? Açıklamalarını okuduğunuzda ölen merhume Abay’ın komşusu olduğunu söylüyor ama komşusunun ne halde olduğunu bilmiyor. Bir İlçe Başkanı olarak siyaset yaptığı Esenler’de de ne olup bittiğinden habersiz olduklarını da itiraf ediyor." Diyerek tepkilerini dile getirdiler.

7/24 Esenlerhaber olarak, Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın yaptığı duygusal açıklamanın ardından aklımıza ünlü bir şairin şu sözleri geldi;    

Hakkım helâl etmem bilesin sana
Savurdun yellere saldın hicrana
Reva mı böylesi eziyet Can’a
Şu gördüğün ceset senin eserin
Ey kaplan yatacak yerin yok senin.
   

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı