Yaşamak İçin Egemen Olacaksın-Doğanın Kanunu

Yaşamak İçin Egemen Olacaksın-Doğanın Kanunu

AKP’nin yanlış politikaları sonucu talan edilen doğa, katledilen cevre ve ormanlar, yok olan yaşam alanları, kirlenen sularımız kuşları bile birbirine düşürdü… Esenler’de aç kalan bir martı, bir binanı

Yaşamak İçin Egemen Olacaksın-Doğanın Kanunu
AKP’nin yanlış politikaları sonucu talan edilen doğa, katledilen cevre ve ormanlar, yok olan yaşam alanları, kirlenen sularımız kuşları bile birbirine düşürdü… Esenler’de aç kalan bir martı, bir binanın çatısında yakaladığı güvercini öldürdükten sonra afiyetle yemesi objektifimize yansıdı.
 
Esenler Cumhuriyet Meydanını mesken tutan ve vatandaşların verdikleri yemle beslenen güvercinlerin beslenmesi en çok martıların işine yarıyor. Martılardan biri uçan bir güvercini havada yakaladıktan sonra çırpınışlarına aldırmadan etkisiz hale getirdi. Martıya kanat çırparak direnen güvercin kısa sürede martinin menüsü oldu. Güvercini yemeye başlayan martı, bir süre çatıdaki sefasını sürdürdü. Çok aç olduğu gözlenen martı, aslında Dünya’nın ne durumda olduğunu gösterdi.
 
Dünya’yı ve ülkeyi yönetenlerin yönetim biçimleri her gün insanlık dışı uygulamalarla yaşam alanlarını talan ederek, canlıların yok olmasına sebep oluyorlar.
Yalnız insanlar değil, doğa, cevre, hayvanlar bozuk düzenin getirdiği,”yaşamak için güçlülerin güçsüzler” üzerinde her türlü haksızlığı yapma kuralının dünya’ya egemen olduğunu gördük…
 
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli