Yağcılığın Bu Kadarı: Kovuldular Teşekkür Ettiler

Yağcılığın Bu Kadarı: Kovuldular Teşekkür Ettiler

Esenlere belediye başkanı Göksu, ülkenin geleceği ve yarınları olan gençleri hazırlayan, toplumun iyi nesillerini yetiştirme mücadelesi veren futbol kulüplerine karşı girdiği her savaşı kazanarak Esenler tarihine spo


Göksu, Nihat Kahveci gibi birçok milli futbolcuyu yetiştiren, göğsüne al yıldızlı bayrağımızı takma başarıları ile övündüğümüz, gurur duyduğumuz Esenler spor kulübünü yerinden etti. O yer şimdilerde TÜRGEV’e verildi, yan tarafında bulunan halkın nefes alacağı park inşaat alanına katılarak iktidara kıyak çekildi. Esenler halkı elinden alınanlar için ahde vefa dedi Göksu’ya kuzu kuzu teslim oldu – İnandı- Oy verdi teşekkür etti.

“BÖYLE SAÇA BÖYLE TARAK”
Kent yıldız spor kulübü yerinden kovulmak istendi, CHP’li meclis üyelerinden Mustafa Usta, Yüksel Kılıç meclise önerge verdi, sözlü konuşmalarla engel oldular, bir süreliğine durdurdular. Olan bu meclis üyelerine oldu, tekrar partililerince aday gösterilmediler.Esenler halkı gibi CHP’ye de oh olsun.
CHP’li  bu meclis üyeleri, belediye meclis toplantısında önceleri Hakan Şükür spor kompleksi ismi verilmek istenen futbol sahasına FETÖ’cü birinin ismi verilemez dediler karşı çıktılar, sonra Esenler Stadyumu ismi verildi. AKP’liler ithal meclis üyeleri ile iş başında oldukları için “sizin çocuklarınızı düşünmezler, onlar Kasımpaşa hayranıdırlar”

Esenler Stadyumu yapım aşamasında Esenler belediyesi meclisinde AKP’liler stadyumun Esenler kulübelerine verileceğinin sözünü verdiler. ( meclis kayıtlarında var) ama sözlerinde durmadılar…siz yine oy verdiniz, hesap sormadınız…size iyi oldu.
Sonra ne olduysa bilinmez AKP’li bir sermayedarın başkanlığını yaptığı, Esenlerle alakası olmayan Kasımpaşa’nın bir takımına, EROK SPOR’a halkın malı isim hakkıyla peşkeş çekildi. Ne mi oldu? Tüm esenler halkı baş da spor kulüpleri olmak üzere Göksu’ya teşekkür etti, Esenlerin dört bir yanına pankartlar astılar…

“Size az bile, her yanlış AKP’ye oy oldu. Size OH... olsun”
 

Erok spor Esenlerin takımlarını sahaya sokmuyor. Haklılar “böyle saça böyle tarak” Esenlerin futbol takımları Askerlik şubesinin arkasında bir parkın içinde bulunan kapalı halı sahası olan “Aşiyana” sürüldüler. “Size az bile- böyle saça böyle tarak”
Şimdi ise yerinden kovulan Esenler Öz Yavuzselim Spor Kulübü teşekkür ediyor. Kulüp başkanının babası kim biraz araştırırsanız anlarsınız…

“SİZE AZ BİLE- BÖYLE SAÇA BÖYLE TARAK”

    

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli