YÜKSEL KILIÇ'TAN CHP ESENLER'DE TOPLU İSTİFALARA TEPKİ

YÜKSEL KILIÇ

CHP Esenler önceki dönem meclis üyesi Yüksel Kılıç, Esenler ilçe örgütünden toplu istifaların sosyal medya yolu ile ilanına sert tepki verdi. Kılıç, “Mevcut ilce başkanı ve yönetim


“HALKIMIZA ÇOK AĞIR BEDEL ÖDETMEK İSTİYORLAR”
Kılıç: CHP Esenler ilce örgütünden istifaların artarak sürdüğünü sosyal medya üzerinden üzülerek okumaktayım. Hatta telefonla beni arayan parti üyelerimiz “Başkanım ne olur bu duruma müdahale ediniz” diyerek yardımcı olmamı istiyorlar. Sayın il başkanının bu durumdan haberi olup olmadığını bilmiyorum. Haberleri yoksa CHP ve siyaset için vahim bir durum söz konusu, haberleri varsa gereğini yapmıyorlarsa o daha vahim bir durum.

Bakınız 50’ye yakın partinin çalışan, aktif görevlerde bulunan hatta mahalle delegesi örgüt emekçilerimiz IYI partiye geçtiğini bilgisine ulaştım. Yine bir mahalle temsilcimiz 176 kişinin CHP’den istifa ettiğinin bilgisini paylaştı. Bu durumu duymayan veya duymak istemeyenler varsa duysunlar ve gereğini yapsınlar. Şayet gereği yapılmazsa bunun hesabını yüce örgütümüze ve halkımıza çok ağır bir şekilde ödetecekler ve yakalanan iktidar şansını kaybedeceğiz. Biz bu duruma asla sessiz kalamayız, hesabı sorulacak olanlardan elbette hesabını sorarız.

Son yaptığımız İlce kongresinde mevcut yönetimin bu işi başaramayacağını, ilçeyi bir kaosa sürükleyeceğini, ilçe başkanı olan arkadaşın örgütle kavgalı olduğunu ve şahsı hesaplar peşinde koşacağını söylemiştim, gelinen süreç ve yaşanılan olumsuzluklar bizlerin ne kadar haklı olduğunu gösterdi. İlçe başkanının ve ekibinin Maalesef birtakım çirkin oyunlar yüzünden secimi kazandığını, seçimin şaibeli olduğunu söylememize rağmen kulaklarını tıkayanların bakalım bugün söyleyecek sözleri olacak mı?

“BU İŞİN KAYMAĞINI BİRLİKTE YİYELİM DEDİLER AMA KAYMAK YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ”
Böyle giderse ve bu yönetim görevine devam ederse, önümüzde ki günlerde partimizden büyük kopmalar olacak. Verdikleri hiçbir sözün arkasında durmayan ilçe başkanı İBB’yi arpalık görmektedir. İlçe başkanı ve yönetimi yine İBB’yi iş ve işçi kurumu gibi gördüğünü, örgüte “beni seçin ki bu işin kaymağını birlikte yiyelim, sizleri işe aldıracağım” sözünü vermişti ama o söz yerine gelmediği için bugün bu istifalar oluyor. Kendinden olanlara kıyak yapan, esas emek veren ve yıllarca aşından, eşinden zaman ayırarak partisi için çalışanlara üvey evlat muamelesi yapan ilçe başkanı ve yönetimi bu gelişmelerin tek sorumlusudur. Azcık onurluysalar ve partinin geleceğini düşünüyorlarsa gereğini yapmalılar.

 “CHP İLÇE BAŞKANIN SİYASİ BİLGİSİ VE BECERİSİ SIFIR”
Buradan çağırım şu arkadaşlar lütfen partimize sahip çıkın. Yuvayı terk etmeyin. Mücadelemizi partimizde kalarak sürdürmeliyiz. Buradan CHP İstanbul il başkanına sesleniyorum lütfen örgütün sesine kulak verin, yarın çok geç olacaktır. Mevcut ilce başkanı ve yönetimi ilçeyi yönetmekten acizdir. Ahbap çavuş ilişkileri ile kendisini koltuğa bağımlı bir şekilde yaşamini sürdürmeye çalışmaktadır. Siyasi bilgisi ve becerisi sıfıra yakın olan, ilce başkanının partiye ilce örgütüne ve halkımıza hiçbir katkısı olamaz. Bu kadar karışıklığa sebep olan ilçe başkanı ve yönetimi, partinin yetkililerince derhâl görevden el çektirilmeleri en doğrusu olacaktır.  Bunlarla daha fazla yol yürünemeyeceği açıkça görünüyor. CHP Esenler örgüt emekçilerimizin sağduyusuna güveniyorum. Siyaseten yetersiz  çıkar ve menfaat gurubu yöneticiler geldikleri gibi gidecekler”


VE 176 kişi istifa ediyor esenler ilçesi
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli