YÜKSEL KILIÇ ESNAF ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

YÜKSEL KILIÇ ESNAF ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler önceki dönem Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin’i ziyaret etti. Ziyaret gayet samımı ortamda gerçekleşti.

Yapılan ziyaretin artından Yüksel Kılıç, salgın başladığından beri Esenler’de esnafın sıkıntılarını yerinde görerek kamuoyuyla paylaşmak için Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin'den bazı bilgiler aldığını söyledi.


Kılıç, “Esnafın çok zorda olduğunu, bu dönemde yardıma muhtaç hale geldiğini görmeyenler galiba başka bir dünyada yaşıyorlar.  Bakınız pandemi öncesi komşusuna gıda paketi dağıtan, yardım eden esnaf şu anda bırakın yardım etmeyi yardım almaya muhtaç durumda. ülkeyi yönetenler esnafın gerçek durumundan bihaber olarak bazı beyanlarda bulunuyorlar ve sadaka verir gibi yardım paketleri açıklıyorlar.

Oda Başkanımızdan bazı bilgiler ve veriler aldım. Başkanımız Şükrü Şahin, “esnafın durumunun iyi olmadığını, ama bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde olarak yine birlikte atlatacağız. bugüne kadar esnafımızdan iş yerini kapatanlar olduğu gibi odamıza kayıt olanlar yani bizden esnaf belgesi alanların sayısı kapananlardan çok çok fazla. Esnafımızın işleri bozuk olabilir ama ben kayıtlı olan esnaf sayımızda ki artışa bakarım. Benim üye sayımda geçen yıldan bu yana yüzde yüz artış var. Verdiğimiz kredilerde ise ödenmeyen veya taksitini aksatan üyem yok” dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı