YOZGAT DERNEĞİ'NİN YENİ BAŞKANI SONER KARABULUT

YOZGAT DERNEĞİ

Merkezi Esenler’de bulunan Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 17. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı aynı zamanda Esenler Birleşik Esnaf v

1987 yılında kurulan Yozgat Derneği Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Genel kurula önceki dönem görev yapmış Başkanlar ve yöneticiler katıldılar. Yapılan konuşmalar genellikle gurbetteki Yozgatlıların sorunları ve sorunların iyileştirmesi üzerineydi. Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 17. Olağan Genel kurulunun Divan başkanlığını ilk kurucu Başkanlardan Av Satılmış Şahin yaptı, divan üyeleri ise Adem  Coşkünyürek, Kazım Ekinci, den oluştu.

YENİ BAŞKAN SONER KARABULUT’UN TEŞEKKÜR KONUŞMASI...
Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ,seçilen Başkanı Soner Karabulut:  Bu bayrak Yarışında hizmete talip olan arkadaşlarımızı da ayrı ayrı Tebrik ediyorum. Merkez derneğimizin misyonu olan her Yozgatlı hemşerimizin yanında olmak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektedir. Derneğimizin Geçmiş dönemlerde hizmet etmiş Başkanlarımıza ve yöneticilerimize Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte çalışan, derneğimize katkıları olan ama aramızdan ayrılan, ebediyete intikal eden Armağan Gayretli , Rüştü Uzbilek Başkanlarımızı unutmadık, unutamayacağız, kendilerine Allah rahmet diliyorum. Hayatta olan başkanlarımıza da Sağlıklı, Huzurlu ömürler dilerim.

Geçmiş dönemlerde Birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum bir Gönül insanı olan  Sayın Muammer Şaşmaz başkanıma ve yöneticilerimiz , Erdoğan Arslan, Faruk Oğuzhan, Özgür Şen, Sayın Hüsref Uca, Sayın Şevket Akarsu,Sayın Dr Osman Büyükkaya,Sayın Erdogan Sahin,Sayın Yaşar Türk, Sayın Selami Açıkgöze,  Sayın Bekir Türkben , Sayın Yusuf Dursun hocama , emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı