YENİÇAĞ GRUBU'NUN GAZETEMİZE BÜYÜK HEDİYESİ

YENİÇAĞ GRUBU

Yeniçağ Grubu’nun 20. Kuruluş Yıldönümünde gazetemiz imtiyaz sahibi ve Günboyu gazetesi Esenler temsilcisi Hüseyin Koç’a ödüllerin en güzeli ve anlamlısı olan Murat Ağirel’in,

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik’ten gelen bu güzel ve anlamlı hediye 7-24 esenler haber ailesinin yüksek olan moral motivasyonunu kat kat yükseltti.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hüseyin Koç’tan hediyeye teşekkürler…  
Koç: öncelikle İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın, Ahmet Çelik’ten tarafına gönderilen anlamlı hediyenin ne kadar büyük ve anlamlı olduğu bilinciyle şükranlarımı sunar, Esenler bölge temsilcisi olarak temsil ettiğim Yeniçağ gazetesinin İmtiyaz sahibi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik üstadıma ve çalışanlarına teşekkür ederim. Yeniçağ Grubu’nun 20. Kuruluş yılını kutlarım.

Son dönemlerde okuduğum kitaplar arasında en çok okumak, buluşmak istediğim kitaplardan birisi olan, sevgili Murat Ağırel’in Parsel Parsel kitabınla beni buluşturan Sayın Milletvekilime teşekkürler. Parsel parsel tabiri caizse parsellemişler Ankara’yı, nasıl parsellemişler Ankara’yı, parsel parsel’i okuyup anlayıp herkese anlatmak bana da nasip olacak… Bu anlamlı hediye beni ve çalışma arkadaşlarımı mutlu etmenin ötesinde, arada güçlü bir bağ kurulmasını da derinleştirdi. Bu nedenle artık benimde bilgi ve belge dolu arşivim yeni bir belge ile ama tarihe not düşen büyük bir eserle renklenmiş oldu. Teşekkürler büyük usta, teşekkürler Yeniçağ ailesi”

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı