YARKADAŞ ELEŞTİRDİ- İMAMOĞLU VIZ GELİR TIRIS GİDER' DEDİ

YARKADAŞ ELEŞTİRDİ- İMAMOĞLU VIZ GELİR TIRIS GİDER

Bir türlü adam olamayan ve böyle giderse hiç adam olamayacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun süredir kendisini eleştirenlere kulaklarını tıkamasa da, yaptığı çıkışlarla kendisine oy veren ve verdikler

“İMAMOĞLU, AKP’Lİ OLSAYDI SİZ NELER YAZARDINIZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan sel baskınları sırasında tatilde olması nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Kimi yalakalık olsun diye İmamoğlu’cu oldu, doğru eleştirilerine karşılık hain ilan etildi. Kimisi ise, özellikle CHP’li bazı gazeteciler korkmadan eleştiride bulundu. İmamoğlu’nu koruyan ve savunanlara “ aynı olay yanı halkı açken, oy verip seçenleri yoksulluk içinde boğuşurken tatil yapan AKP’li belediye başkanları, İmamoğlu’nun yerinde olmuş olsaydı siz ne der ve yazardınız?” dediler.
 
Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İmamoğlu'nu TV100 ekranlarında konuk olduğu programda böyle eleştirdi.
"OY KAYBINA NEDEN OLDU"
Barış Yarkadaş, "Son dönemdeki tutumunu beğenmediğimi ifade edeyim. Ekrem İmamoğlu özellikle balıkçı krizinden sonra ne yazık ki sekiz puanlık bir oy kaybı yaşıyor" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'yla ilgili duyulan rahatsızlığı dile getiren Yarkadaş, "CHP'nin çeşitli bölgelerdeki WhatsApp gruplarında bu konu çok konuşuldu ve benim gördüğüm şey Ekrem İmamoğlu'nun bu tutumunun beğenilmediği yönünde" dedi.
 
Yarkadaş, "Artık hiç kimse eleştirilmek istemiyor, eleştirenler de anında ya hain ya düşman ilan ediliyor. Oysa ki demokraside eleştiriler zenginleştirir. Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı konuşmadan, kendisine yönelik yapılan hiçbir eleştiriyi önemsemediğini, dikkate almadığını, 'Ben bir yerde yanlış mı yaptım' duygusunun kendisinde uyanmadığını gördüm. O yüzden bugün İmamoğlu ile ilgili çok detaylı bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bunları önemsemiyor" şeklinde konuştu.
 

  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli