Vergi Yüzsüzlerini mi Deşifre Yapıyorsunuz

Vergi Yüzsüzlerini mi Deşifre Yapıyorsunuz

CHP Esenler Belediye meclis üyesi Cafer Turna, Esenler Belediye Meclisinde herkes vergisini ödemeli ki belediyeler halka ve şehre hizmet yapsın. Siz yoksa birçok nedenden dolayı emlak vergisini ödeyemeyenleri ”vergi yüz

 Cafer Turna,İSKİ zammı için Ömer bey konuşuyor ama altı aydan beri enflasyon rakamlarının ne seviye geldiğinden haberi yok.Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor,kendi iktidarlarının ekonomik politikaları halkı canından bezdirdi.

“ULUSAL MEDYADA EMLAK VERGİSİ ÖDEYEMEYENLERİ SIRALAMIŞSINIZ”
İBB’de İSKİ zammının geri alınması doğru bir karardır. Alınmış olan bu karara hepimizin saygı göstermesi doğru olandır. Bizler Esenler’imizde yaşanan olayları burada tartışmamız gerekirken başka konulara sapmak doğru değildir. Ulusal medyada Emlak vergisi ödeyemeyen vatandaşlarımızın yazılı olduğu isimlerini gördük. Esenler’in yüzlerce insanının emlak vergisi borçları yüzünden deşifre edildiği gazete kupürlerine yansıdı. Bu insanlarımız borçlarını, yani vergilerini neden ödemiyorlar? Herkes vergisini ödemeli ki belediyeler halka ve şehre hizmet yapsın. Siz yoksa birçok nedenden dolayı emlak vergisini ödeyemeyenleri ”vergi yüzsüzü” olarak mı deşifre etmeye çalışıyorsunuz?” dedi.


Turna: Vergi Yüzsüzlerini mi Deşifre Yapıyorsunuz?
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı