Vatandaş Muhatap Bulamıyor!

Vatandaş Muhatap Bulamıyor!

Esenler Cumhuriyet Meydanı’ndaki esnafların kapısının önüne açılmış olan çukurların kapatılmasını istiyorlar.



Vatandaş Muhatap Bulamıyor!

Esenler Cumhuriyet Meydanı’ndaki esnafların kapısının önüne açılmış olan çukurların kapatılmasını istiyorlar.

Açılan çukur nedeniyle çevreye kötü kokuların yayıldığını belirten R. Murti adlı esnaf, 20 günden beri kapısının önünde açılan çukurdan dolayı birçok esnafın sıkıntı çektiğini belirterek: “Kapımızın önünde su tepmesinden dolayı inanılmaz bir koku var. Buraya ilk önce İSKİ gelip kazdı vidanjörle pompalama yaptı ancak olmayınca bu bizim işimiz değil deyerek işi bırakıp gittiler.

İSKİ ‘den sonra Esenler Belediyesinden görevliler geldiler onlarda bizim işimiz değil deyip onlarda gittiler. Arkasında Belediyeden bir takım yetkili şahıslar geldi bize “ Burayı siz yaptıracaksınız” deyip gittiler. Esenlerin değişik yerlerindeki yollarda ve esnaf dükkânlarının önünde çukur bulunduğunu belirten Murti, “Ülkemizde bu çukurları dolduracak makamlar yok. Kendilerine yetkiliyim diyenler bir köşede duruyor. Bu ülkede belediye var ama İSKİ ve Çevre temizlik müdürlüğü de var fakat muhatap bulamıyoruz” diye konuştu.

Bakın biz iç tesisata karışırız, dış tesisat bizim işimiz değil. Dükkânlarımızın önünden elektrik kabloları ve doğalgaz hatları geçiyor.


Biz burada kendi kafamıza göre işlem yaparsak, burada herhangi bir patlama veya olumsuzluk yaşandığında bunun hesabını kim ve kimler verecek? Biz vatandaş olarak yetkililerden biran önce bu sorunun ortadan kaldırılmasını istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı