Vardar'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Vardar

CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, tüm partililere CHP’nin iktidar yürüyüşünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Vardar’dan birlik ve beraberlik çağrısı

CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, tüm partililere CHP’nin iktidar yürüyüşünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Vardar, “Ülkemiz için tarihi önem taşıyan 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Her ne sebeple olursa olsun küskünlüklerimizi ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak CHP’nin iktidarı için bir birimize omuz vererek tüm gücümüzle çalışmalıyız.

CHP’liler ülkenin ve halkın geleceği için mücadele eden bireylerdirler. Artık gün birlik günüdür. Tüm örgütüme sizlerin aracılığıyla sesleniyorum kahvede, evde ve parklarda oturma zamanı değil, el ele vererek dayanışma ruhu ile çalışma zamanıdır. Örgütümüzden bir kişi dahi aramızda olmazsa dayanışma ruhumuz eksik kalacaktır. Sizleri de bu iktidar koşusunda yanımızda görmek istiyoruz.

Mutafa Kemal Atatürk’ün değdi gibi;” birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. Bir ulus sımsıkı bir birine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez”.     



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli