Vali Yerlikaya Ve Göksu'dan Eğitime Destek Sözü

Vali Yerlikaya Ve Göksu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'ya yaptığı ziyarette, Esenler'deki okul arsalarının temini ve ilçedeki eğitim yatırımlarını konuştu.

Vali Yerlikaya Ve Göksu’dan Eğitime Destek Sözü
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'ya yaptığı ziyarette, Esenler'deki okul arsalarının temini ve ilçedeki eğitim yatırımlarını konuştu.
 
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı  ile birlikte Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Yerlikaya ve Yazıcı'yı makamında ağırladı.
 
“DERSLİK SAYISINDA İDEAL BİR NOKTAYA GELECEĞİZ”
Esenler'de tam gün eğitime geçmek için ihtiyaç duyulan okul arsalarının temini konularının konuşulduğu ziyarette, ilçede eğitimin kalitesini arttırmak ve fiziki koşulları daha iyi hale getirmek için yapılacak projeler de görüşüldü. Esenler'de derslik sayısını 9 yılda 820'den 1440'a çıkardıklarını söyleyen Göksu, "Tuna Eğitim Vadisi'nin de devreye girmesiyle bu sayı 1.700'e çıkacak ve derslik sayısında İstanbul'da ideal bir noktaya geleceğiz" dedi. Göksu, Esenler'de eğitimde en ideal seviyeye ulaşmak için hiç bir fedakarlıktan kaçmadıklarının altını çizdi.
 
Vali Yerlikaya da, Esenler'de mümkün olan alanlarda okul arsası üretmek için değerlendirmelerde bulunduklarını, belediye, valilik ve milli eğitimin birlikte çalışarak yeni okullar yapılacağını söyledi. Yerlikaya, ilçede nitelikli eğitim için yatırımların  devam edeceğini söyledi.
 
Bizde Sayın Valinin ve Sayın Belediye Başkanının verdiği bu sözlerin takipçisi olacağız…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli