Vali Şahin Esenler'de

Vali Şahin Esenler

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Esenlere geldi.

Vali Şahin Esenler’de

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Esenlere geldi.
 
Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Vali Şahin`in yanı sıra Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, il kurum müdürleri, ilçe kurum müdürleri, kamu ve özel hastanelerin temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, STK başkanları, okul aile birliği başkanları, oda ve meslek teşekkülleri, üniversite yöneticileri ile öğrenci meclisi başkanları katıldı.
 
Esenler İstanbul’un en cazip ilçesi olacak
Vali Şahin, "İstanbul`un kentsel dönüşüm açısından en başarılı örneklerinin sergilendiği Esenler’deyiz. Yakında açılışı yapılacak örnek uygulamalarla belki de Esenler İstanbul’un en cazip ilçesi haline gelecek. Esenler İstanbul’umuzun ayrılmaz bir parçası. Buradaki sorunlar İstanbul’u doğrudan etkiliyor. İstanbul’da bütüncül bir yaklaşımla meselelere yaklaşıyoruz. Her ilçenin özel sorunlarını, İstanbul’un sorunlarıyla ele alıyoruz." dedi.
 
Devlet Geleneğimiz Güçlüdür
"Nüfus yoğunluğu, eğitim, kültür, yerleşim, trafik gibi İstanbul`un en önemli meselelerinden biri de güvenliktir. İstanbul’un huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapıyoruz. Hamdolsun ülkemiz bu terör belasından mutlaka kurtulacak. Bu topraklarda yüzlerce yıldır devletiz. Bundan sonra da bağımsız bir devlet olarak bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz. Devlet geleneğimiz güçlüdür. Hain odaklar, bu milleti bölmek isteyenler asla başarılı olamayacaklar. Bu ülkenin kardeşlik hukukunu karşılarında bulacaklar." diye konuştu.
 
İstanbul Valisi Vasip Şahin Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal Esenler hakkında bilgilendirme sunumu yaptıktan sonra basına kapalı olarak toplantımızı gerçekleştireceğiz ifadesinde bulundu. Sonra Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçenin son durumu hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı