Üzülme Özlem Gürses CHP kimlere kazık atmadı ki

Üzülme Özlem Gürses CHP kimlere kazık atmadı ki

CHP sağcılaşarak AKP’ye benzeşti. CHP’ye yakın medyada Özlem Gürses gibilerin varlığı CHP’nin Sorosçularına rahatsızlık verdiği için kovulurlar ve gerçeklerin konuşulmasından korktukları i&cc

Halk TV’nin Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolları ayırma kararı alması sonrası herkes kanalın ağır toplarından olan bu isimler ile neden ayrılık kararı alındığını, özellikle Özlem Gürses'in sonunu getiren olayın ne olduğunu merak eder oldu.  
 AKP’leşen CHP’liler yapılan yanlışlarının üstü AKP’de nasıl örtülüyorsa aynı şekilde kendi partilerindeki yanlışların üstünü örtüyor. Yolsuzlukla mücadele yerine kim bir yol bulmayı beceriyorsa partinin ya vekili, ya iş adamı veya il ve ilçe başkanı oluyor. CHP’de işler görüldüğü gibi değil.


CAFER ÖZDEMİR/ MAHİROĞLU İŞİNİ YÜRÜTEN BİRİSİDİR
CHP’nin kanalı Halk TV’nin sahibi önceden Cafer Özdemir, sonradan Cafer Mahiroğlu bildiğimiz kadarıyla Kılıçdaroğlu’na zamanında çok kıyaklar yapan bir iş insanı. Kayakçılığın sonu mükafat yolu ise Ankara’dır.

Cafer Özdemir/ Mahiroğlu işini yürüten birisidir vallahi. Nasıl mı dersiniz işte böyle…

Geleceğin vekili Mahiroğlu, Çanakkale / Ayvacık ilçesine bağlı Assos köyü Sazlıaltı mevkiinde doğal sit alanında bulunan, kıyı kenar çizgisinin ilk 50 metresinin içerisinde bulunan bir alanda 3194 sayılı imar yasasının ve 2981 nolu imar affı yasasının, affettiği kaçak yapının dışına çıkarak, mühürlenmiş yapının, mührünü kırarak lüks restoran ve plaj sahibi olduğu medyaya düşmüştü. Buraya kadar tamam ama…

CHP’LİLER KİRLİLİKLERİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEKTE ÇOK MARİFETLİ
Böyle bir usulsüzlüğün varsa hesabı sorulması gerekirken kaçak olduğu söylenen işletmenin açılışına CHP’li üst düzey yöneticilerinin de katılması hesap sorma yerine suça ortak olması değil mi?.  Bu üst düzey yöneticileri bir kenara bırakalım, çünkü onların fıtratında “halının altına süpürmek var, kirliliklerin üstünü örtmek var” Ama halk adına seçilmiş Çanakkale CHP Belediye meclis üyeleri neyin karşılığında bu olayın üstüne gitmedikleri vatandaşın kafasında soru işareti. Yoksa usulsüzlük bizimkiler yaparsa susalım, bizim kötümüz diğerlerinin kötüsünden iyidir” hastalığı CHP’lilere de mi bulaştı?
Özlem Gürses’lere, halk adına söz söyleyenlere ve sol düşünenlere CHP’de yer olmadığı gibi iş ve aş hiç olmaz. Onların arkasında Sorosçu tarikat olmadığından bu işler hep olacak.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı