Ütebay'ların infazcı yönetimi

Ütebay

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Örgütü’nün 24 Aralık’ta gerçekleşecek Olağan Kongresine sayılı günler kaldı. İki adayın yarışacağı kongrenin bir tarafında siyasi gelecek kaygısıyla, i

Ütebay’ların infazcı yönetimi
Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Örgütü’nün 24 Aralık’ta gerçekleşecek Olağan Kongresine sayılı günler kaldı. İki adayın yarışacağı kongrenin bir tarafında siyasi gelecek kaygısıyla, ilçe kongresine dönük operasyon yapanlar, kin ve nefretle bölgecilik, cemaatçilik peşinde koşanlar var. Diğer tarafta ise tüm örgütü kucaklayan, süreçlere dahil etme sözü veren, bilgi ve hesap vereceğini, şeffaf eşitlikçi, demokrat devrimci bir yönetim için projesi olan bir düşünce temsilcisi olan gazeteci yazar Erdoğan Aksu var. CHP delegesinin hangi yönde tercih yapacağını bekleyip göreceğiz.

 İnfazcı yönetime ise saygı duyan yok...!
CHP Esenler ilçesinde çok şeyler yaşandı. Partililer Ütebay’ların, hile ve yalanlarla örgütü ve örgüt ağabeylerini aldatmakta, evrak sahteciliği ile gününü gün ettiğine şahit oldular. Şehrin anahtarı sözünü il başkanına vereceğini söyleyen ilçe başkanına tepkiler bir hayli fazla. Üretmeden, çalışmadan koydukları hedefe tüm kadroları ile gitmek yerine Bay ve Bayan Ütebay’ların askeri olan “infazcı yönetimine ise saygı duyan yok.

Cahilliğin babası, kötülüklerin ustası Ebu Cehil anlayışı 
Partiyi halkla buluşturmak, gelişen olayları halka anlatmak yerine kendi partililerini AKP’ye şikayet etmeyi faaliyet olarak hanelerine yazdılar. Çalışan kim varsa önlerine engeller çıkararak müdahale ettiler. CHP Esenler İlçesi bu dönemde yanlışları ile tarih yazdı. Cahilliğin babası, kötülüklerin ustası Ebu Cehil anlayışı ile kendi partililerine kumpas kuran ve İl disiplin kuruluna baskılar kurdurarak, nüfuslu kişilerle adalet beklenen kurumu kirlettiler. Siyasi gelecek kaygısıyla, ilçe kongresine dönük operasyon yaptılar.

 İlçe kongresine dönük operasyon 
Mahalle delegelerinin seçimi sürü politikasından farksızdı. CHP’nin Esenler’de bu yönetimle geleceğin karanlık olduğunu söyleyenlerin sayısı günden güne artıyor.  Esenler CHP İlçe başkanı ve yönetimi karanlığa koşan bir anlayış ve karanlıklar içinde yürüdüğünü söyleyen partililer, “birilerinin vekil olmasına dönük büyük bir mücadeleye önderlik ediliyor. Kardeşi kardeşe, yoldaşı yoldaşa düşman eden, selam verip almayan bu yönetim, halkına ve partililerine düşman gibi davranan bir tutum içindeler. Mevcut ilçe başkanı ve havarilerinin yeniden aday olmasına karşıyız. İlçe kongresine dönük operasyon yapanlara, emeğe ve emekçiye saygı duymayanlara bizden oy yok! ” diyorlar.

İşte infazın belgesi




 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli