Ütebay'ın Kendisi Sorun, Kovun Gitsin!

Ütebay

​ CHP’nin Esenler Kemer Mahallesi delegesi ve emektar üyesi Zührap Kervan, “yıllardır mücadele ettiğim ve üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP Esenler’de halktan kopmuş, üzülüyoruz. Sorunları &cce

Ütebay’ın Kendisi Sorun, Kovun Gitsin…!

CHP’nin Esenler Kemer Mahallesi delegesi ve emektar üyesi Zührap Kervan, “yıllardır mücadele ettiğim ve üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP Esenler’de halktan kopmuş, üzülüyoruz. Sorunları çözmek için çare ve proje ortaya koymasını beklediğimiz ilçe başkanımız sorun üretiyor. Halkın sorunlarına duyarsız, esnafla selamlaşmayan İlçe başkanı kongrede aday olduğunu söylüyor. Biz kararlıyız kendilerine oy vermeyeceğiz” dedi.
 
İlçe başkanı ve yönetimi çalışmıyor, hatta hiç çalışmıyor
 Kervan, “hiçbir şahsı çıkar beklemeden, gönüllülük esasına dayalı emek verdiğim partimin Esenler’deki durumu benim yüreğimi incitiyor. Bizlerin verdiği oylarla seçilen İlçe başkanı ve yönetimi maalesef çalışmıyor, hatta hiç çalışmıyor. Çalışmazsanız iktidara gelemezsiniz. Çalışmazsanız iktidara gelmek için hak iddia edemezsiniz. Bakın biz çalışıyoruz, bir kişinin oyunu kazanmak için saatlerce dil döküp yalvarıyoruz, insanları ikna etmeye çalışıyoruz.
 
İlçe başkanı ve yönetim kurulu ilçeye kapanmış, çay keyfi yapıyorlar. Sokakta yoklar, halkın içine girmiyorlar. İlçe başkanını kimse tanımıyor, ismini bile bilmiyorlar. Çünkü sokağa çıkmaktan, insanlarla selamlaşmaktan imtina eden, halka tepeden bakan bir kişiliği var.  Esenler’den bihaber, esnafın, işsizin, yoksulun yoksulluğunu bilmeyen ve umursamayan ilçe başkanının olumlu bir çalışmasından kimse bahsedemez. Olumsuzlukları ise saymakla bitmeyecek kadar çok. Eğitimin çarpıklığı, müfredatın gerici dayatması, velilerin sıkıntıları beyefendiyi hiç ilgilendirmiyor. Ya işsizlerimiz, üniversite harçları, trafik, otopark sorunu, Suriyelilerin Esenleri istilası, ilçe başkanını yine ilgilendirmiyor.
 
Amacı Eşini Vekil Yapmak
Yani 500 bin nüfuslu, sorunları dağ gibi bir ilçenin ilçe başkanı uyuyor. Bu kadar sorunun olduğu bir yerde sesi çıkmayan, bir beyanı olmayan ilçe başkanı ve yönetimi kime hizmet ediyor? Amacının ne olduğunu biliyoruz ve söyleniyor, eşini vekil yapmak. Parti içi çekişmeleri, kavgaları çözemeyen ilçe başkanı, çareyi yukarıda birilerinden arıyorsa kendilerine ne gerek vardı. Kendisi bile sorun olan ilçe başkanı ve yönetimi halkın sorunlarını nasıl çözecek? Küçük hesaplar peşinde koşan ilçe başkanı ve yönetimi, kavgadan beslendiği aşikar, şov yapıyor. Tekrar aday olacaklarmış, hem de kadrosunu yenilemeden, geçsin bu işleri, delegeye söylüyorum “kovun gitsin”. Sormaz mıyız kendilerine, neyi başardınız, hangi sorunlarımızla ilgilendiniz ve yanımıza ne zaman geldiniz ki tekrar aday oldunuz.
 
Siyasette yaratacağı değişimin sancıları öngörüldüğü şekilde CHP’de başladı. Sürecin doğru ve sağlıklı yürütülmesinde tek sorumlu ilçe başkanı ve yönetimi değil bizlerde suçluyuz. CHP’nin iktidar olabilmesi için gayret gösteren bizler olduğumuza göre bu kadar yanlışı yapan bu insanları başımızdan göndermek hepimizin görevidir.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı