Ütebay'dan Göksu'ya sert tepki

Ütebay

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya Belediye başkanı tarafsız davranması gerekirken, iktidar partisinin ilçe başkanına eşlik etmesi son derece üzücüdü

Ütebay’dan Göksu’ya sert tepki

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya Belediye başkanı tarafsız davranması gerekirken, iktidar partisinin ilçe başkanına eşlik etmesi son derece üzücüdür” diyerek sert tepki gösterdi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanına atfen son genel kurultayda yaptığı konuşmasında “diktatör bozuntusu” ifadesini Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu mahkemeye giderek davacı olmasını CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay “Belediye başkanı tarafsız davranması gerekirken, iktidar partisinin ilçe başkanına eşlik etmesi son derece üzücüdür” diyerek tepkilerini basın açıklaması yaprak dile getirdi.
 
Basın Açıklaması
 
Esenler Kamuoyuna
 
Belediye Başkanları seçildikleri andan itibaren o ilçe sınırları içinde yaşayan herkesin belediye başkanı olur ve parti sözcüsü gibi davranmaz. Esenler ilçesi Belediye başkanının da bu şekilde tarafsız davranması gerekirken, iktidar partisinin ilçe başkanına eşlik etmesi son derece üzücüdür. Aynı durum Cumhurbaşkanı içinde geçerlidir, seçildiği andan itibaren tüm ülkede yaşayanların Cumhurbaşkanı olarak tarafsız davranması gerekmektedir.

Esenler Belediye Başkanı eğer haksızlık yapıldığını düşündüğü her olaya tepki gösteriyor ise zaman; Genel Başkanımıza “CİBİLİYETSİZ” denildiğinde neden sessiz kalmıştır? Yapılan haksız davranışlara her zaman ve her koşulda karşı durabilmek ve bulunduğunuz mevkide partili partisiz herkesin hakkını koruyabilmek bir Belediye Başkanından beklenilen görevdir.

Bu anlamda kendisini bu ilçenin bir ferdi olarak tarafsız olmaya çağırıyor, Genel Başkanımıza yapılan haksız ithamları kabul etmiyoruz. Ülkemiz her sabah ağlayan yüreklerin sesiyle uyanıyor, siyasetin asıl işi bu sorunları çözmektir, şehit haberlerine son verebilmektir.  İktidar partisinin siyasi aktörleri, Genel Başkanımızla uğraşmayı bırakıp, ülkemizin temel sorunlarını çözmeye davet ediyoruz.

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI
                    BÜLENT ÜTEBAY




  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı