Ütebay ve Çevresi Ne Biliyor da Neyi Anlattı?

Ütebay ve Çevresi Ne Biliyor da Neyi Anlattı?

Esenler’in ilçe başkanı, evraklar üzerinde oynamayı bir ileri seviyeye taşıdı. Partinin üst düzey yöneticilerini yanıltmak eğiliminde bulundu.

Ütebay ve Çevresi Ne Biliyor da Neyi Anlattı?
 
 Esenler’in ilçe başkanı, evraklar üzerinde oynamayı bir ileri seviyeye taşıdı.  Partinin üst düzey yöneticilerini yanıltmak eğiliminde bulundu.
 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Pazar günü Esenler’e geldi ve bazı incelemelerde bulundu. Tekin’i İlçe başkanı ve çevresindeki partililer bilgileri olmadığı konularda bilgilendirmek istediler.
 
CHP Esenler ilçe başkanı 544 parselle ilgili ve Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı hakkında Tekin’e bilgi verdiğini sosyal medya üzerinden yayınladı. Ütebay yalnız Tekin’e değil Esenler’de ki partililerine de yalan yanlış bilgi vermiş oldu.
 
Soruyoruz ve belgeleri ile yayınlıyoruz…
 
Öyle kopyala yapıştır ile  bilgi verilmez… Vakıf olmadığın ve karşı olduğun bir konu hakkında ne biliyorsun da neyi anlattın?
 
Siz Sayın vekile bilgi verecektiyseniz konunun birinci muhatabı olan meclis üyesi Mustafa Usta da orada olmalıydı.  Davayı açan, davayı Danıştay’a taşıyan, temyiz eden Mustafa Usta idi. Siz bu davaya sonradan müdahil olanlarsınız, resmiyette davanın üçüncü şahıslarısınız. Siz birilerinin emeği, kazanımları ve başarısı üzerinden siyasi rant devşirerek günü kurtarmak peşindesiniz, ama siyasi irade buna izin vermez...
 
Siz yoksa kamuoyunun haberi olmadan Danıştay’a dava mı açtınız? Yoksa Danıştay’a açtığınız o dava sonuçlandı da Vekile bunun bilgisini mi verdiniz. Böyle bir dava açtıysanız belgesini yayınlayın, kamuoyunu bilgilendirelim.
 
Biz sizi iyi tanırız ama Sayın Vekili Gürsel Tekin’ide iyi tanırız. Kendileri sizin yanlış bilgilerinize ve yalan beyanlarınıza itibar etmeyeceğini çok iyi biliriz. Siz kime el uzattıysanız zarar verdiniz. Biz sayın vekile zarar vermenize izin vermeyeceğiz.
 
İşte belgelerin asılları



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu