Ütebay ve Bazıları İnce'ye İhanet Ediyor

Ütebay ve Bazıları İnce

CHP Esenler ilçe Başkanı ve yönetim kurulu Bayramın ikinci günü ilçe merkezinde, bölge vekillerinden bazıları ve yandaşları ile dört duvar arasına sıkışan bir bayramlaşma gerçekleştirdi.

Ütebay ve Bazıları İnce’ye İhanet Ediyor
 
CHP Esenler ilçe Başkanı ve yönetim kurulu Bayramın ikinci günü ilçe merkezinde, bölge vekillerinden bazıları ve yandaşları ile dört duvar arasına sıkışan bir bayramlaşma gerçekleştirdi.  
 
CHP’nin bayramlaşmasında halk yoktu, yandaş vardı, yağlayıp sıvazlayanlar vardı. İlçe Başkanı Ütebay ve havarileri halkın içine girmeye utandılar. CHP il başkanlığının “Tüm ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz” mesajını umursamadılar, kafaları başka işlere çalıştığı için olacak ki, HDP ve İYİ partililer gibi alanda stant kurup halkla bayramlaşmaya akılları yetmedi. Yani bayramlaşma niyetiyle seçim çalışması yapmayı bile düşünemediler.   
 
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Beykoz'da halka seslendiği saatlerde böyle bir çalışmayı yapan Ütebay’a bazı partililer teşekkür ederken, ülkenin ve partinin geleceği söz konusudur diyenler tepki koydular ve şu sözlerle Üteba’yı eleştirdiler,“ ilçe başkanı, yöneticiler ve bu bayramlaşmaya katılanlar Milletvekili adaylarımız, Sayın Cumhurbaşkanı adayımız İnce’ye ve partimize ihanet yapıyorlar. Bakın iki davan arasına sıkışmışlar, partimizi dört duvar arasına hapsetmişler, alanda yoklar. Bugün bu bayramlaşmayı diğer partilerin yaptığı gibi alanda, türkülerle, halaylarla yapsaydık, halkla bütünleşseydik daha iyi olurdu. Bu ilçe başkanı ve yönetimi hobileri peşindeler, ülkeyi, halkı ve halkın geleceğini düşünmeyecek kadar zavallılar. Bunlara rağmen biz iktidar olacağız. Bunların CHP umurlarında değil, bunlar şahsı çıkarlarını düşünüyorlar” dediler.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli