Ütebay Ve Ekibi Göksu'nun Dediği Gibi ZAVALLISINIZ'

Ütebay Ve Ekibi Göksu

Ütebay, yine ağlayarak, zırvalayarak sosyal medyada bir şeyler baylaştı ve kendisine “ZAVALLI” diyenlerin reklamını yaptı, çaresizliğini belgeledi.

Ütebay Ve Ekibi Göksu’nun Dediği Gibi “ZAVALLISINIZ”
Ütebay, yine ağlayarak, zırvalayarak sosyal medyada bir şeyler paylaştı ve kendisine “ZAVALLI” diyenlerin reklamını yaptı, çaresizliğini belgeledi.
 
Ütebay, sosyal medya hesabından AKP’liler tarafından Esenler ilçede asılan afiş ve pankartları eleştiren yayın yaptı. Eleştiri doğru ama bay Ütebay sen ne yapıyorsun diye soruyoruz… Bay Ütebay, özgür basını susturmak isteğin ve ayak oyunların ortada. Yerel basınla kavga yapmakla ünlü bir ilçe başkanısın, öyle biliniyor ve öyledir. Ama buna ve bunun gibi faşizane girişimlerinde bile başarısız oldun. Sen ve ekibin Göksu’nun dediği gibi “ZAVALLISINIZ”
 
Millet ittifakından ve partililerinden tepkiler yağdı
Sayın Ütebay’a bu paylaşımı sonrası Millet ittifakından ve partililerinden tepkiler yağdı. Bay Ütebay “ AKP bu kadar bayrak asarken sen ne yapıyordun. Senin gençlerin, sana oy veren kitle nerede? Sen ilçeyi çiftliğin veya arpalığın yapacağına, örgütlü yapıyı kursaydın, bak senden öncede bu işler oluyordu ve senden önce görev yapanlar hiçbir zaman zavallılaşmadılar senin gibi ağlayıp zırvalamadılar. Onlar adam gibi adamlardı, sen ve yönetimin nesiniz, kimsiniz? Önce isminizi koyun… Sana soruyoruz… Kaç genciniz var, nerede gençlerin ve örgütün. Kaç ev ziyareti yaptınız, Çakma seçim komisyonunuz ne yapıyor?
 
Bak Ütebay ve havarileri, yerel basınla kavga yaparsan cevap vereceğin yer veya materyal bulamazsın, böyle rezil olursun. Sesini duyan olmaz… Hani sen örgüt toplantısında AKP’yi bu meydana gömdüm, seslerini kestim demiştin, bu söylemin yalan olduğunu biz biliyorduk, sende biliyordun öyle değil mi? şimdi ne oldu da dut yemiş “BÜLBÜL’E” döndün…   
Sen önce AKP’li belediye başkanının sana ve havarilerine söylediklerine bir cevap ver… 2018 Nisan ayı meclis toplantısında “CHP İlçe başkanı çok zavallı” yine Esenler Belediyesi Şehir İftarları programında CHP. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve CHP yönelik sert eleştiride bulunan Belediye başkanı M. Tevfik Göksu “Biz biliyoruz zaten siz Avrupalı efendilerinize kölelik yaptınız. Bu millete hiç hizmetkârlık yapmadınız. Bunu çok iyi biliyoruz” sözlerine ve ifadelerine cevap ver ki inandırıcılığın olsun. Sen kim hesap sormak kim? sosyal medya hesabından bedava nara atmak kolay, sen önce AKP’li belediye başkanının şahsına ve CHP'ye söylediği sert sözlere cevap ver. Ütebay bilerek veya bilmeyerek AKP reklamını yapıyorsun. Bizden söylemesi… Reklamının iyisi kötüsü olmaz... Ama sende ve yönetiminde ne yürek var, nede utanacak yüz…
 
  Bay sosyal medya gazetecisi Ütebay’ın yayını şöyle…
Ülkenin dört bir yanında Esenlerden daha fazla afiş, pankart ve reklam yapan AKP’nin Esenlerdeki afiş çalışmalarını Ütebay sosyal medya hesabından “Bütün bu kanunsuzluğu bu yoksul bu fakir bu gariban halkın nafakasından yapıyorlar Bu ülkedeki bütün Mazlumların haklarını soracağımız gibi bütün bu kanunsuzluklara ve hukuksuzluklara göz yuman yetkililerden (devletin değil akp’nin memuru olan tüm yetkililerden) Hesap soracağız” ifade etti.
 
Tepkilerin bazıları ise böyle…

 
 
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli