Ütebay: Onurlu göreve layık olacağız

Ütebay: Onurlu göreve layık olacağız

CHP Esenler İlçe Örgütü’nde yapılan devir teslim töreninde eski İlçe Başkanı Cafer Turna görevini Bülent Ütebay’a devretti. Ütebay’da, “İlk iş olarak küskünl&uu


 9. Olağan Kongre’nin ardından CHP olarak Esenler’de yeni bir sayfa açtıklarını belirten CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay açıklamalarına şu şekilde devam etti;
 
“6 Aralık Pazar günü yaptığımız kongremiz, delegelerimizin ve üyelerimizin sağduyusuyla demokrasi şölenine çevrildi.  Ve delegelerimizin takdiri doğrultusunda bizim listemiz kazandı. Ben partimize bu zamana kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımıza ve ilçe yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizde yeni yönetim olarak ilk yapacağımız önemli çalışmalardan bir tanesi ilçemizi kadınlarımızın ve gençlerimizin çekim merkezi haline getirmek olacak. Ayrıca kadromuzu genişleteceğiz ve STK’lar dahil tüm kesimlere ulaşmak için gece gündüz çalışacağız.


 
Meclis Üyelerimiz cengaver gibi çalışıyor
 
Ayrıca bildiğiniz gibi Esenler Belediye Meclisi’nin 37 kişilik üyesinden 3 tanesi CHP’nin cengaver gibi çalışan Meclis Üyeleridir. Bizde bundan sonra tüm örgütümüzle birlikte Meclis Üyelerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Ve özellikle hukuksal anlamda daha çok destek vererek onların mücadelesine katkı sunacağız.
 
Herkesi ziyaret edeceğiz
 
Son olarak çok önemli bir hususta şudur; kongremizde karşı listede bulunan tüm arkadaşlarımızı tek tek ziyaret edeceğiz. Ve aradaki tüm kırgınlıkları ve küskünleri bir tarafa atarak partimizin iktidarı için hep birlikte çalışacağız.” 





  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli