Ütebay, Kendi Partililerine Küfür Yapanları Korur

Ütebay, Kendi Partililerine Küfür Yapanları Korur

Bizim kadınlarımıza kızlarımıza tecavüze kadar ileri giden birini il delegesi yazana ben başkanım demem, dedirtemezsiniz. Siz oy verenler görün kime oy verdiğinizi, şimdi kim haklı diyeceğinizi merakla bekliyorum… Kim b&o

Ütebay, Utanacak -Hesap Verebilecek mi?
Bizim kadınlarımıza kızlarımıza tecavüze kadar ileri giden birini il delegesi yazana ben başkanım demem, dedirtemezsiniz. Siz oy verenler görün kime oy verdiğinizi, şimdi kim haklı diyeceğinizi merakla bekliyorum… Kim böyle bir başkana destek verdiyse, savunuyorsa yazıklar olsun…

Ezilen ve emeği gasp edilmek istenen, Çinsel saldırıya uğrayan çocuklarımızın hakları için onurumla mücadele verdim.  Solcuyum, solun hamuru ile yoğrulmuşum, veremeyeceğim hesabım yok. Bu köşeden yazmamam gerektiğini biliyorum, her kelimemin partime zarar vereceğini de biliyorum… Ama beni zorladılar, yazmam için teşvik ettiler. Ödediğim bedeller yetmezmiş gibi bedel ödetmek isteyenlere “bana bedel ödetemeyeceksiniz”

Ben yanlışlara ve yanlış yapanlara karşı çıkmaya devam ediyorum. İlçe Başkanı Bülent Ütebay, yaptığı hatalarının, günahlarının üstünü örtmek için çırpınıyor. Adliye önünde iyi poz vermiş, sosyal medya yolu ile yalancılara, iftiracılara hesap kesecekmiş. Bay Ütebay, sen hesap vereceksin, vermelisin. Mahkemeler dahil olmak üzere seninle mertçe her platformda hesaplaşmaya hazırım. Bakalım sen hesap verebilecek misin? Senin tüm kirliliklerini rapor halinde parti organlarına bildirmeme rağmen bir şey yapmamaları beni yazmaya zorladı. Bu söylediklerimden sonra, senin ne diyeceğin önemli değil, önemli olan ise kim eşini, kızın bu partiye gönderir, kim bu parti için emek verir? Kim senin yüzüne insan diye bakar?


Yıl 2010 Berhan Şimşek İl Başkanı, , Şuayip Vardar İlçe Başkanı, Bülent Ütebay İlçe Sekreteri, ben de ilçe yöneticisiyim. İlçe de  (Çalışan sekreter kızımıza) benimde bulunduğum ortamda ilçe eğitim sekreteri ağza alınmayacak, belden aşağı küfürler yapıyor ve tekme tokat darp ediyor. Müdahale yapıyorum ve kafam yarılıyor. Sayın ilçe başkanımız Ş. Vardar’a ve İlçe Sekreteri Bülent Ütebay’a konuyu iletmeme rağmen “ne belli sen yalan söylemiyorsun” diyor. Tacize uğrayan ve küfürlere maruz kalan çocuğumuz ise yönetim odasında giriyor ve sınır krizi geçiriyor, bayılıyor. Ütebay’a sorun ilçe sekreteri ve partinin ikinci adamı olarak o gün ne gibi işlem yaptı, bu küfür yapan eğitim sekreterini disiplin kuruluna verdi mi? (Vermediği gibi bugün ödüllendirdi mi…?)

Aradan zaman geçiyor, (İlçe Eğitim sekreteri olan ayni kişi)ilçe yöneticimiz olan bir bayana, bir başka kızımıza asılıyor, birlikte olmak istiyor, Ütrbay’a anlatıyorum bir işlem yapmıyor. Yine aradan bir zaman sonra bu sefer Kadın kolu başkanına telefonda mesajla taciz yapıyor, bazı çocuklarımıza sözlü tacizde bulunuyor. Bir partilimizin eşine “senden hoşlanıyorum” diyor. Tüm bu çirkinliklerden ve iğrenç olaylardan dönemin ilçe başkanı ve ilçenin sekreteri Bay Ütebayın haberi olduğu halde bir şey yapmıyor… Şikayet yapan ve tepki koyan kişi ben olduğum için olacak ki bana bedel ödetiyorlar,  yönetim kurulundan düşürüyorlar. Ütebay ve havarileri, sorun bakalım… Ütebay, İlçe sekreteri olarak elinde yetkiler olmasına rağmen görev ve sorumluluğu olduğu halde o gün ne gibi işlem yaptı. Tacizciyi mi korudu, mağdur olan çocuklarımızı mı korudu? Sorun ilçe başkanınızın arkasında kimler vardı? Sorun bu çocuklarımız partiye neden gelmiyor? Sorun Ütebay’a bu çocukları korumak, bu çocuklara sahip çıkmak kimin görevidir. Bu işlere bulaşanları koruyana, ben dedim diyeceğimi siz ne dersiniz?

Yıl 2016, Ütebay yönetiminde bu sefer ahlaksızlık olduğunu ben söylemedim, kendi yöneticisi olanlar bana geldiler ve “başkanım ilçemizde bazı kirlilikler oluyor, biz bir komisyon kurduk. Bu komisyon araştırma komisyonu, bir evli yöneticimizle bir bekar yöneticimiz birlikte oluyorlar. Biz bu komisyonu bu işi araştırmak için kurduk” Sorun Ütebay’a sen ilçe başkanı olarak ne yaptın? Ne gibi bir olay oldu da komisyon kurdurdun, hangi yöneticiler böyle bir rezillikle suçlandılar. Ortada bir iftira vardıysa veya işin aslı doğruyduysa gereğini yaptınız mı? Bay Ütebay seninle bu insanlar hesaplaşmalı, sen bu yapılanlara yol verdiğin için senin elini sıkmam, yüzüne bile tükürmem… Ey ahali ey örgüt haklı değilmiyim?

Ütebay ahlaksızlık yapanları sever, ilkeli olanları, namuslu olanları yukarıda ki ağababaları ile anlaşarak önce disipline, sonra mahkemeye verir, ben sizden de mahkemelerden de korkmuyorum. Benim anlım açık, senin bakalım alnın açık mı? İlçe kongresinin yapıldığı salonda, İlçe başkanı Ütebay’ın gözü önünde bize “bunlar hırsızdır, bunlar o…çocuğudur, elimizde belge var” Sorun Ütebay bu küfürleri yapanlar hakkında bir işlem yaptı mı? Yapmalıydı, çünkü o salon Ütebayın ve partililerin evinin içiydi.

Bay Ütebay, Seninle istediğin ortamda bu konuları konuşup partililerime ispat etmeye hazırım. Bay Ütebay, partiye gelenler veya gelmeyenler kim olursa olsun bizim sol anlayışımıza göre kardeşimizdir, çocuğumuzdur. Siz bu olayları bildiğiniz halde gereğini yapmadığınıza göre partiye gelenler kızlar, kadınlar neyiniz oluyor? Bay Ütebay senin bu çocuklar kardeşin, ablan ise, bu kirlilikleri yapan iğrenç birini hazırladığın listende nasıl il delegesi yazdın, neden partinin yetkili organına yazdın? Gel seninle örgüt önünde hesaplaşalım. Tabiî ki yüreğin yetiyorsa… Çocuklarımızın deşifre olmaması için isminin burada yazmıyorum. Bay komisyon kuran ilçe başkanı, kadın kolu başkanınız var, kendilerine görev verin ve ismini vereceğim mağdur çocuklarımızla konuşsunlar ister misin? İstemezsin Bay Ütebay… çüngü gerçekler ortaya çıkacak diye korkarsın…

Bu kadınlara, çocuklarımıza yapılanın hesabını yetkisi olduğu halde kim sormazsa adam değil, ben de sormazsam adam değilim. Seninle işim mahkemede bile bitmeyecek Bay ÜTEBAY…


  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı