Ütebay, Göksu'yu Takoz'a Benzetti

Ütebay, Göksu

CHP Esenler İlçe Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı video konferansında , “Belediye Başkanımız Göksu işi gücü bırakmış, İBB'nin yapmış olduğu hizmetlere takoz olmaya çalışıyor” ifadesi il

CHP İlçe başkanının yapmış olduğu patavatsızlığını, kalemini üç kuruşa satan bir gazeteci ballandıra balandıra haber yaptı…

İşte o haber…
CHP Esenler ilçe başkanı, “Dayanışmanın birlik ve beraberliğinin bugünlerde en üst perdeden savunulması gereken günler. Maalesef ki Esenler Belediye Başkanımız sayın M. Tevfik Göksu asli görevi olan belediye başkanlığını bırakmış, işi gücü bırakmış İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile uğraşıyor. İBB yapmış olduğu hizmetlere takoz olmaya çalışıyor.

İLÇE BAŞKANI GÖKSU’YA AKIL VERİYOR
“Değerli Esenlerliler ben buradan M. Tevfik Göksu’ya açık çağrıda bulunmak istiyorum. Bu günler siyaset yapma günü değil, bu günler siyasi yarış günü değil, bugünlerde bizler hangi partiden olursa olsun herkesin insan sağlığı için birlikte çalışma azmini ortaya koyacağı günlerdir. Evet, Sayın M. Tevfik Göksu Esenler belediye başkanı iken İBB adayı yarışında olmayı çok istediğini biliyorum. Ama bence sayın M. Tevfik Göksu bu yarışı 4 yıl sonrasına saklasın.4.yıl sonra partisi aday gösterirse gelir yarışın içinde olur. Ancak bu günler hizmet günü yaraları sarma günü. Sayın Başkan Esenlerle ilgilenin, esenlerin yoksul halkı ile ilgilenin, esenlerin ihtiyaç sahiplerine elinizi uzatın”

"Bu söylemlerden ve haberden sonra Esenler kamuoyu karşı taraftan ne gibi bir cevap gelip gelmeyeceğini merakla bekliyor..."

Gazeteci olarak tarafsız kimliğimizle siyaseti kelimelerle kirletenlere “ayıp ediyorsunuz, düzgün ve seviyeli kelimelerle siyaset yapmak varken bu yaptığınız temiz toplumun ahlakını bozuyor, kirlilik yapıyorsunuz” diyoruz ve soruyoruz…

Ütebay, siz Göksu’ya akıl veriyorsunuz ama sizlere partinizi yönetenler akıl vermesi gerekiyor.

Partiniz sizler gibi beceriksiz “Şovmenler” yüzünden bırakın iktidar olmayı, elinde olanları da kaybediyor.  Sen halen daha iktidar olacağız diyorsun.
         Son yerel seçimlerde Esenler’de aldığınız oy hoşunuza mı gitti, Bir önceki dönem üç meclis üyen vardı ikiye düştü…
          CHP Esenler ilçesinde yapılan tüm genel ve yerel seçimlerde sondan birinci parti oldu. Buna başarı diyen birisinin aklı ölçülmesi ve aklının sorgulanması gerekmez mi?

Göksu’ya saldıracaksan “aklın olacak, fikrin olacak, bilgin olacak yetmez teknik kadron olacak, imar mevzuatını iyi bileceksin, gençlik kolların, kadın kolların ve en az 6-7 ihtisas komisyonun olacak. Mesela eğitim komisyonun, esnaf komisyonun vs. Yok bunlar, onun için CHP Esenler’de yok olmuş.
        Girmişsin İYİ Partinin dümen suyuna, savrulmuşsun sağ yelpazeye. Sen bu yaptığın “aptalca” işlere başarı mı diyorsun? Birisinde utanacak yüz olması için adam olması lazım…

            

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı