Ütebay Düzene Boyun Eğdi, CHP'yi Rezil Etti

Ütebay Düzene Boyun Eğdi, CHP

Gazete Esenler “Ütebay Meydanı Boş Buldu Konuşuyor” başlıklı bir haber yayınladı. Bizde bu haberin daha katmerli olması için alındı yaparak, ekleyerek CHP’lilerin takdirine sunuyoruz.

Ütebay Düzene Boyun Eğdi, CHP’yi Rezil Etti…
Gazete Esenler “Ütebay Meydanı Boş Buldu Konuşuyor” başlıklı bir haber yayınladı. Bizde bu haberin daha katmerli olması için alındı yaparak, ekleyerek CHP’lilerin takdirine sunuyoruz.
 
CHP Esenler İlçe Başkanı BülentÜtebay, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıldönümü dolayısıyla ile Esenler’de yapılan anma töreninde meydanı boş bulmadı. Ütebay çelenk yasağı koyanlarla saf tuttu, partililerine secde ettirdi. Ütebay kendilerine “SİZ ÇELENK SUNUMU YAPAMAZSINIZ” diyenlere katılım sağlayarak onurlandırdı. CHP Çelenk’ini kenarda yetim çocuk gibi bırakarak hem kendisini hemde partisini rezil eden Ütebay hiçazet alamadığı için protokol çelenk sunumundan sonra tören yaptı….AFERİN Ütebay sana…
 
Bay Ütebay… Madem çelenk sunamayacaktınız o protokolde ne işiniz vardı? Çelenk oraya gelmişse gereğini neden yapmadın, kimden korktun. Haklısın senin çocuğun var, alanlarda faşizme ve düzenin çarpıklığına direnenlerin ne çocuğu nede bir beklentisi var öyle mi?
 
Bay Ütebay… CHP cumhuriyeti kuran bir partidir, devletin arkasından çelenk sunar. Çelenk sunumunda kimseden izin almaz.
 
Bay Ütebay… Senin yaptığın Alternatif kutlama değil zavallılıktır.
 
Bay Ütebay… Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstünün meydanın köşesinde kalmasına tepki verdin. Yahu sana demezler mi yerel basın eğitim çarpıklığını, müfredatın cihat ilanını yazdı sen o zaman ilçe başkanı değil miydin?
Bay Ütebay… İlim yayma cemiyeti kacak bina yaptırdı sahi sen o binanın önünde neden bir basın açıklamasıyla tepki koymadın… Koyamazsın sen korkaksın. Ama senin meclis üyelerin korkmadı ve mahkeme kararı ile o kaçak katı yıktırdılar. Sen neredeydin.
Bay Ütebay… Geleceğimiz gençlerdir ve başöğretmenimiz Atatürk’tür. Sen Atatürkçü isen onun okulunun içine CAFE yapmak istediler ve meclis üyen darp edildi. Sen bura için ortalarda yoktun, mahkemeye bile gelmedin, kimden korktun?
  
Bay Ütebay… Sana zavallı diyenlerle aynı safta yer aldın ve bir cevap bile veremedin. Halil özdene zavallı denilmediği halde “Atatürk olmasaydı senin isminden bahsedilmezdi” diyerek beyanat vermişti.
Bay Ütebay… Bu meseleler senin gibileri ilgilendirmediği gibi seni aşar. Sen Esenlerli değilsin ve Esenler’deki okullarda okuyan çocuğun olmadığı için sen şov yapıyorsun.
Bay Ütebay… Sizleri mahkemeler bile adam yerine koymamış, benim umurumda bile değilsin. Sen kal o biatçi, ahlak yoksunu, emek düşmanı, adaletsiz müritlerinle baş başa…


Bay Ütebay… Bir yumurta yapan tavuk, “yumurtladım diye”  haklı olarak mahalleyi ayağa kaldırır . sen tavuk kadar iş yapmadan partini değil ama, yalakalarını, Aykut, Engin,  yardımıyla bir dönem ayağa kalkma hamlesi yaptınız, orada bile bir çuval incirin içine…..
 
Bay Ütebay… Sizi az dövmüşler.  Sizi adam gibi dövseydiler mahkemeden dönmezdiniz…siz her işten ve her yoldan dönen birisi olduğunuz için sözlerinizin geçerliliği yok….bay ütebay.



Ben seni devrimci yolun yıldızlı yumruğuna havale ettim…

Gazete Esenlere ve gazete haberine biz 7-24 Esenler haber olarak teşekkür eder yayın hayatında başarılar dileriz…



 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli