Usta'yı Disipline Verenler Utanın

Usta

CHP Meclis Üyeleri İnşaat Müh. Yüksel Kılıç Ve Mustafa Usta yerel basınla sabah kahvaltısında durum değerlendirmesi yaptılar. Kılıç Ve Usta, CHP eski il Başkanını ve Yönetimini, Meclis üyesi Kemal Şahi

Usta’yı Disipline Verenler Utanın
CHP Meclis Üyeleri İnşaat Müh. Yüksel Kılıç Ve Mustafa Usta yerel basınla sabah kahvaltısında durum değerlendirmesi yaptılar. Kılıç Ve Usta, CHP eski il Başkanını ve Yönetimini, Meclis üyesi Kemal Şahin’i, eski İl Başkan yardımcısı Aksal Örüklü'yü, Esenler İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulunu adeta bombardımana tuttular.


CHP’li Yalan Söylemez, Böcek Gibi Ezilmez
CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi İnşaat Müh. Yüksel Kılıç, “CHP büyük bir ailedir ve ülkemizin en köklü siyasi partisidir. CHP kimsenin oyuncağı değildir, birilerine bırakılacak kadarda değersiz bir kurum değildir. CHP birilerinin arpalığı ve babasının çiftliği de değildir. Bunu kavrayamamış olanlar olabilir ancak kavrayamamış olmak demek partili olan arkadaşlarına iftira atmak, kumpas kurmak, yalan yanlış beyanlarda bulunmak demek değildir. CHP ilçe başkanı ile yöneticisi ile meclis üyesi ile il başkanı ve yönetimi ile il disiplin kurulu ile parti meclisi üyesi ile yaptığı görevin büyüklüğünü kabullenmeli. CHP’li yalan söylemez, böcek gibi ezilmez. CHP’li yurtseverdir,  iftira atmaz, ilke ve ideolojiler üzerine siyasini kurgular, bireysel çıkarları düşünmez. CHP’li olan her kişi ülkenin menfaatleri, halkın yarınları ve toplumun çıkarlar üzerine siyaset yapar.
Değerli basın mensupları, sizlerin emeğinize saygı duyan partinin bireyleriyiz. Sizler, Esenler tarihine ve bizlerin yapmış olduğu çalışmalara şahitlik yapan emekçilersiniz. Bazen uyum içerisinde bazen de birbirimizi eleştiren tutum içersinde olduk. Ancak, bazı kendi partililerimize kırgınız, küskünüz ve tepkiliyiz. Bugün burada sayenizde tarihe not düşecek konuşma yapacağız.

“Biz İnşaat Mühendisiyiz. Mühendislik Yeminimiz Var, Sizin Bir Yemininiz Var Mı?”
Bizler CHP Meclis Üyesiyiz. Cumhuriyet Halk Partisine kayıt olduğumuzda, Meclis üyeliğine aday olduğumuzda söz vermiştik. Sözümüz söz çalmayacağız, soymayacağız, çalana, soyana, kul hakkı yiyene, beytül-mala el uzatanlara karşı en acımasız muhalefetimizi yapacağız. Halkımız yararına yapılmak istenen işlerde desteğimizi sunacağız, halkın aleyhine olan her ne olursa olsun karşı çıkarak muhalefet yapacağız. Biz İnşaat Mühendisiyiz. Mühendislik yeminimiz var. Ancak, Grup Başkanımız Mustafa Usta’ya iftiralar atanın ne ilkesi nede yeminleri var. Onlar boş insanlar. İlkeli, dürüst, namuslu, çalışarak adaletten ayrılmayacağımıza dair yemin etmişiz. Bugün ki konumuz “544 parsel” ile ilgili. 544 parselin kamu yararına kullanılması için en yoğun mücadeleyi veren İnşaat Mühendisi Grup Başkanımız Mustafa Usta’dır. Yapılan mücadelede yanında olmayanlar bugün kazanılan başarıya ortak olmak istiyor. Biz buna emek hırsızlığı, emek gaspı deriz. Grup başkanımıza haksız ve mesnetsiz yakıştırmalar yapıldı. Kendisini il disiplinine verenlerin bugün acaba vicdanları sızlıyor mu? Mustafa Usta, yaptığı başarılı çalışmalar ile hem Esenler Halkına hem belediye meclisine hemde partimize büyük katkılar sunmuştur. Kendisinin bu çalışmaları, takdire şayandır. Bizler kendisine inanan ve güvenen yoldaşlarıyız.
Oy Birliği İle Biz Geçirdik, Ne Hikmetse Suçlu Usta Oldu
544 parseli Esenlerin yararına olmayan bir ihale ile birilerine vermek istediler. İmar mevzuatını fazla bilmediğimizden Sayın Usta’nın olmadığı bir meclis toplantısında oy birliği ile geçirdik, ne hikmetse suçlu M.Usta oldu. Buna rağmen yaptığımız bu hatanın hiçbir zaman hata olduğunu söylemeyen Grup Başkanımız bizi hiçbir yerde rencide etmedi. Kişisel mücadelesi ile ve cebinden harcadığı para ile 544 parseli mahkemeye taşıyan Mustafa Usta’dır. İlkesi ve ideolojisi olmayan şahsi çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmeyen imar mevzuatında hiçbir bilgisi ve donanımı olmayan İlçe Başkanımız ve eşi Hanfendi, Eski İl Başkan Yardımcımız Aksal Örüklü ve Meclis Üyesi Kemal Şahin’in, Mustafa Usta’nın 544 parselde Esenler Belediyesinden rüşvet yediğini iddia ederek il disiplinine vermeleri tarihi bir hatadır. Şimdi bu arkadaşın yüzüne nasıl bakacaklar, elini nasıl sıkacaklar.
Usta, bize ve partili gözüken ama partililik ile alakası olmayan kişilere rağmen büyük bir mücadele verdi
Davayı mahkemeye taşıyan Mustafa Usta partiden dışlanmasına rağmen mücadeleden yılmayıp danıştayda dava açan yine Mustafa Usta. Fakat sosyal medyada şov yapan ilçe başkanı Ütebay AKP İstanbul’a ihanet etmeye devam ediyor hala. Esenler 544 parselde ne dediysek o, kral çıplak” diye bir yazı baylaşmış. Gülermisin Ağlarmısın? Aslında doğru söylüyor, kralda çıplak, ilçe başkanıda çıplak, eski il başkanı ve yönetimi de çıplak, iftiracı meclis üyesi de çıplak ve kumpasçı, iftiracı, yalancı, düzenbaz. İnsan biraz utanır, emeğe saygı duyar. Usta, bize ve partili gözüken ama partililik ile alakası olmayan kişilere rağmen büyük bir mücadele verdi. Karşısındaki bütün engelleri aşarak verdiği büyük mücadele ve kazanımı, bizlerin kazanımı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli