Usta'nın Bu Çıkışı Ütebay'a Göre Takdire Şayan Mı?'

Usta

Esenler Belediyesinin yaptığı yanlış uygulamalarını Meclis kürsüsünden eleştiren CHP Esenler Belediyesi meclis üyesi Mustafa Usta’ya belki de AKP’lilerden çok CHP Esenler ilçe başkanı ve infaz timi ?

Usta’nın bu çıkışı Ütebay’a göre “takdire şayan mı?”
 
CHP Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Usta'nın, Mayıs Ayı Meclis toplantısında yaptığı tarihi konuşmasının yankıları devam ediyor. Usta’nın konuşmasına AKP meclis üyelerinin verdiği cevap ise “beğenmiyorsan git mahkemeye, 544 parseli mahkemeye taşıdığın gibi bu planları da mahkemeye taşı” oldu.

 
Esenler Belediyesinin yaptığı yanlış uygulamalarını Meclis kürsüsünden eleştiren CHP Esenler Belediyesi meclis üyesi Mustafa Usta’ya belki de AKP’lilerden çok CHP Esenler ilçe başkanı ve infaz timi şaşıracak, üzülecek. Belki de Usta yeniden disipline verilecek… Usta’nın eleştirdiği “VİZYON raporunun”  içinde askıya çıkan ve süresi dolmadan itiraz edilmesi gereken yeni planlar vardı.
 
Usta, Planlar askıya asılıyor ve Esenler’den bir şeyler kaçırılıyor” diyerek yaptığı konuşmasından sonra Bakalım CHP’nin Diğer Meclis Üyesi, Çokbilmiş ilçe Başkanı ve yönetimi bu planlara nasıl bir tepki koyacak ve itiraz süresi içinde hukuki yolları deneyecekler mi?
 
Usta’ya ve iki gazeteciye en aşağılık sözleri sarf eden ve yüzleri kızarmayanlar, Usta'nın yaptığı bu muhalefet karşısında “biz daha iyi partiliyiz" mi diyecekler, yoksa mecliste AKP’lilerden azar işiten ve partisinin çıkarlarını savunmaktan aciz, yazılı metni bile okuyamayan Şahin ve işbirlikçi infaz gurubu “ "biz bir hata yaptık " mı diyecekler? Yüzleri kızaracak ve özür dileyecekler mi? Bekleyip göreceğiz...
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli