Usta, İmamoğlu'nun' Pankartlarını Ütebay'ın Gözüne Soktu

Usta, İmamoğlu

CHP Esenler ilçesinin başkanı ve yönetiminin il başkanı ve yönetimi ile kavgası var. Esenlerin vaz geçilmez CHP ilçe başkanı Ütebay, emek veren, çalışan partililerine ve İmamoğlu’na karşı duru?

Usta, “İmamoğlu’nun” Pankartlarını Ütebay’ın Gözüne Soktu
CHP Esenler ilçesinin başkanı ve yönetiminin il başkanı ve yönetimi ile kavgası var. Esenlerin vaz geçilmez CHP ilçe başkanı Ütebay, emek veren, çalışan partililerine ve İmamoğlu’na karşı duruşu, kin ve nefreti aynı kararlılıkla devam ediyor.

CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay ve yönetiminin Ekrem İmamoğlu’nun İBB adayı olmasını bir türlü kabullenemedi, İmamoğlu, içlerine sinmedi. Öyle ki İmamoğlu adaylaştığı günden bugüne kadar İBB adaylarının ilçe binasına bile ne bir posterini, ne bir pankartını asmamalarına partilileri ve vatandaşlar anlam veremiyor.
 
CHP Esenler Belediye meclis gurup başkanı Mustafa Usta, ilçe başkanının ve yönetim kurulunun yapması gerekenini yaptı, tüm yaşanacak olumsuzluklara rağmen İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na “BAŞARILAR” dileyen pankartlarını yaptırdı.
 
Usta, yaptırdığı pankartları ilçe başkanı Ütebay ve yönetiminin gözüne sokarcasına ilçe binasının önüne ve Esenlerin değişik noktalarına astırarak “parti suçu işledi”  CHP İlçe başkanı bakalım Usta’yı bu hareketinden dolayı tekrar disipline verecek mi? Çünkü Ütebay partisinin ve halkın yararına çalışan partililerini sevmez, onların partiden uzaklaşması için her yolu dener.
 
USTA’YA HERŞEY MÜSTAHAK…
Usta halk adına mücadele vermesi ile bilinir ve partisinin iktidar olabilmesi için mücadele eder. Usta bu ilkeli duruşun cezasını önce darp edilerek ödedi. Sonrası ise Usta’nın ilkeli ve namuslu siyaseti ilçe başkanını, yönetim kurulunu ve bazı ahlak yoksunu kişileri rahatsız etti. Sonrası ise il disiplin kuruluna verilmesiyle başladı, karalama, iftira ve onur cellatlığı yapılan Usta, mahkeme kazandı. Bana iftira atanlar namussuzdur, alçaktır, aşağılıktır. İspat etmeyenler müfteridir” dedi  eeee Usta sen kaşınıyorsun, sen emek verdikçe sana bu müfteriler kin besliyorlar. Sana ne yapsalar az yapıyorlar…
 
ÜTEBAY’IN EŞİ VEKİL YAPILMAZSA- ASLA ÇALIŞMAZ…!
Ütebay ve kastlaşmış zavallı yönetimi ne yaparsa haklı… Ütebay baş koyduğu ve hedeflediği noktalara bir türlü ulaşamıyor. Zavallı Ütebay’a haksızlık yapıldı, önce eşi hanımefendi vekil yapılmadı, şimdilerde ise büyük pazarlıklarla ve takas kuralları ile eşi avukat hanımefendiyi Bakırköy belediye meclis üyesi yapmak için mücadele verdi, bırakın eşi hanımefendiyi meclis üyeliğine yazdırmayı, kendisini adam yerine koymadılar, kendilerini yok saydılar ve yetkiyi İYİ Partiye verdiler. Ütebay ve yönetimi ne yaparsa vallahi haklılar, kendilerine yapılan bu insanlık suçunu her yurt severin kınamasını beklemeleri haklarıdır.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli