Usta Danıştay Kararı Uygulanmalıdır

Usta Danıştay Kararı Uygulanmalıdır

Esenler Belediye Meclisi'nin 2018 Yılı Ekim Ayı” Meclis Oturumu ilk Birleşiminde CHP Meclis Üyesi Mustafa Usta meclise teknik konular hakkında ders verir gibi bir sunum yaptı. Kemal Şahine “Ne konuşuyorsun bu parselle ilgili s&

Usta Danıştay Kararı Uygulanmalıdır
 
Esenler Belediye Meclisi'nin 2018 Yılı Ekim Ayı” Meclis Oturumu ilk Birleşiminde CHP Meclis Üyesi Mustafa Usta meclise teknik konular hakkında ders verir gibi bir sunum yaptı. Kemal Şahine “Ne konuşuyorsun bu parselle ilgili söz söyleme hakkın yok. Siz benim itiraz ettiğim planlara evet diyenlersiniz” diyerek önemli açıklamalar yaptı.
 
 
USTA’NIN MECLİS TARİHİNE NOT DÜŞTÜĞÜ KONUŞMASI
                            VİDEO GÖRÜNTÜSÜ

 
Usta,” 544 yasalara aykırıdır. Ben yurt dışına görevli olarak gitmeden önce arkadaşlarıma bu plan tadili ile ilgili itirazımın görüşüldüğü imar komisyon kararı meclise gelirse sakın ha sakın evet demeyin, çünkü bu plan tadili yasalara aykırıdır diye uyarmama rağmen bu arkadaşlar “bilgisizlikten” olacak ki "evet" dediler. Partimin ve partimize oy veren 40 bin seçmenimizin adına meclis üyesi olarak görev yapıyorum. Yurt dışından gelir gelmez bu karar tarafıma tebliğ edildi ve ben CHP meclis üyesi olarak, parti bilinci ve sorumluluğu ile bedeli ne olursa olsun diyerek bu parselle ilgili plan tadilini mahkemeye taşıdım. 3 yıldan fazla süren mahkeme süreci Danıştay’ın halkımızın ve benim lehine kazandığımız yönünde bir kararı ile sonuçlandı. Ancak partili arkadaşlarım beni rüşvet almakla suçladılar, tarafıma en aşağılık iftiralar attılar. Bunlardan birisini iftiracı ve müfteri ilan ettim. Bu kişi bu ünvanla yaşayacak.
 
Şimdi belediyemiz davayı kaybetti ve yerle alakalı plan tadili yaptı. Belediye önümü kesmek adına 1000'lik ve 5000’lik planları birlikte yaptı. Ben anakent meclis üyesi olmadığım için 1/5000'lik planlara itiraz edemiyorum, mahkemelere dava açamıyorum. Yeni planlar asıldığı zaman itiraz ettiğim için, daha önce rüşvet aldığımı söyleyen arkadaşların hiç biri bu planın askı süresinde itiraz etmediler, burada konuşan Kemal Şahin’de bunlara dahildir. Kendisine buradan söylüyorum “Sen planlara itiraz etmedin, benim itirazım konuşuluyor. Sen bu parseli evet oyu vererek geçirdin, senin bu konuda konuşma hakkın yok”  
 
 Meclis üyesi Kemal Şahin, İlçe Başkanı Ütebay, Aksal Örüklü, ilçe yönetiminin tamamı, bazı partililer  “544 parselle ilgili “ iki gazeteci ve Usta'ya "Biz kendilerinden kuşku duyuyoruz. Bunlar rüşvet almışlar. Usta 544 parseli mahkemeye taşımasaydı bu işler olmazdı. Yaptığı mücadele taktire şayandır ama bunlar AKP’den rüşvet almışlar”  demişi....
Bu videoyu izleyin ve karar verin....Karar sizlerindir...

 
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli