ÜTEBAY'IN 5776'SI ÇÖZÜLECEK Mİ?

ÜTEBAY

Esenlere kazım Karabekir Mahallesi oto yol kenarın da bulan 5776 parsel, imar planlarında yeşil alan olarak görülen yerdeki hak sahipleri Esenler Belediye başkanı M. Teyfik Göksu’nun verdiği sözü yerine getirmesini i

ÜTEBAY’IN 5776’SI ÇÖZÜLECEK Mİ?

Esenlere kazım Karabekir Mahallesi oto yol kenarın da bulan 5776 parsel,  imar planlarında yeşil alan olarak görülen yerdeki hak sahipleri Esenler Belediye başkanı M. Teyfik Göksu’nun verdiği sözü yerine getirmesini istiyor.

CHP esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay’ında hak sahibi olduğu parselde sorunların çözümü için Başkan Göksu, siyasi parti ilce başkanları ile yaptığı toplantılar da imar planlarında yeşil alan olarak görülen parselin sorunlarını haledeceğini söyleyerek hak sahiplerine vaatlerde bulundu.



Hak sahiplerinden MHP ilçe başkan yardımcısı Nevzat Çatak gazetemize konu hakkında açıklamada bulunarak şöyle konuştu: Çatak” bundan 4 ay önce hak sahiplerinden CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay Belediye başkanımıza bu parselle alakalı bir öneride bulundu. Başkan Göksu’ya yapılan bu tekliften sonra benimde içinde bulunduğum 3. Parti (AKP, MHP, CHP) ilçe başkanları Belediye başkanı ile bir araya geldik. İlçe başkanlarının önerilerini dinleyen Belediye başkanımız bize söz verdi”.

İlçe başkanları, 
Önce Allaha sonra Göksu'ya güveniyor.

“İlçe başkanları ve hak sahipleri olarak belediye başkanına önce Allaha sonra size güveniyoruz dedik. Başkanın bize yaptığı teklif netti kendileri bu parsel hakkında Ankara’ya gittiğini Şehircilik Bakanı ve Büyük şehir belediye başkanıyla görüştüğünü söyledi. Buranın bir kısmının imara açılacağını bir kısmının da yeşil alan olarak bırakılacağı sözünü aldığı söyledi. Hatta Belediyeye ait olan yerlerinde yeşil alana dahil edeceklerini söyledi”.

“Toplantıda Belediye başkanı bize bazı tekliflerde bulundu isteyenin burada yapılan dönüşümde daire vereceğim, isteyenin yerini belediye olarak satın alabilir veya isteyenin yeri yerinde askeri alanda takasa girebiliriz ancak bu işlemler olurken hak sahiplerinde bazı kesintiler ve ekstra ödemeler olacağını söyledi. Önümüzdeki günleri belediye başkanı ilçe başkanları ile birlikte bir toplantı daha yapacağız”.
“İlçe başkanlarından, özellikle CHP ilçe başkanından bizlere destek olmasını bekliyoruz bizler yıllardır mağdur edilen insanlarız umarız ki yaptığımız toplantı ve görüşmelerde olumlu sonuçlar çıkar mağduriyetlerimizde giderilmiş olur”.


  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli