ÜMİT ÖZDAĞ, GÖKSU'YA ve MÜSLÜMAN KARDEŞLERE KARŞI

ÜMİT ÖZDAĞ, GÖKSU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Esenler Belediye binası önünde Başkan Göksu’ya seslendi. Özdağ, ”Esenler Belediyesine Suriyelileri eğlendirmek için bir İsveç vatandaşı, Lübnan

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Türk Milleti misafirperverdir ama yeter artık herkes kendi vatanına dönmeli diyoruz. Ülke ekonomik kriz içinde kıvranırken Esenler Belediyesine Suriyelileri eğlendirmek için bir İsveç vatandaşı, Lübnan asıllı Arap sanatçıyı ve Müslüman kardeşler örgütüyle içli dışlı birisini Türkiye’ye getirip şölen düzenlemenin hesabını soracağız. Bu kabulleneceğimiz bir durum değildir, yetirip, içirdiniz ve baktınız. Askerimiz hudut boylarında ve hutut ötesinde hayatını yitirirken, siz neyin eğlencesini yaptınız?  
“ İNSANLAR PAZAR ARTIKLARI İLE KARNINI DOYURMAYA ÇALIŞIYOR”
Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Türk halkına karşı yapılan bu büyük haksızlığı her vesile ile ve büyük bir kararlılıkla protesto edeceğiz. İnsanlar pazarlarda, Pazar sonrasında yerde kalan yiyecekleri, meyve ve sebzeleri topluyorlar, o topladıkları ile karınlarını doyurmaya çalışıyorlar. Hal bu iken; Suriyeli sığınmacıların sadece kayıtlı olanları için Türk Milleti şu ana kadar 2020 sonuna kadar 80 milyar dolar para harcadı. Bugün harcanan para yetmezmiş gibi harcamaya devam ediyorlar. Türk Askeri Suriye’de canını veriyor. Halkımız yeter diyor herkes kendi vatanına dönsün diyor.

“HALKIN KAYNAKLARINI HEBA EDENLERDEN HESAP SORACAĞIZ”
Özdağ, “Bizler asla Suriyeli düşmanı değiliz. Başlarındaki felaketi Allah kimsenin başına vermesin. Ancak biz bu ülkenin kaynaklarının heba edilmesini istemiyoruz. Suriye’de savaş bitti artık geri dönme vakti gelmiştir. Biz Türk halkına söz veriyoruz; halkın kaynaklarını bu şekilde heba edenlerden hesap soracağız ve bir sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş göç hareketi ile birlikte tüm Suriyelileri vatanlarına göndereceğiz” dedi ve basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Basın olarak eğilmeden bükülmeden sorduk… herkese soracağız.

 

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı