Türk, hak sahiplerini sevindirdi

Türk, hak sahiplerini sevindirdi

Yaklaşık bir yıldır yapılıp yapılmayacağı muallakta olan Cevizli Bahçe Projesinin yapım ruhsatını Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk düzenlenen bir törenle ESİNDER Yapı AŞ. Yönetim Kurulu Baş


Esenler'de özel teşebbüs eliyle yerinde dönüşüm olarak yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan Cevizli Bahçe Projesi’nde bu zamana kadar sadece hafriyat alımı ve kazıklama sistemi tamamlanmıştı. Bazı ufak tefek sorunlardan dolayı yapım ruhsatının bir türlü alınamaması hak sahiplerini tedirgin ederken, kamuoyunda bazı söylentilere neden oluyordu.  
 
ESİNDER Yapı AŞ’nin ufak tefek prosedürleri yerine getirmesinin ardından biraz geçte olsa Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapım ruhsatı nihayet alınmış oldu. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk’ün makamında düzenlenen küçük bir törenle yapım ruhsatı ESİNDER Yapı AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Özkan Ercan'a takdim edildi.
 
Esenler Belediyesinde gerçekleşen programa Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Aksoy, Cem Mimarlık Koordinatörü Ertum Özer, ESİNDER Yapı ve Esenler Belediyesi'nin teknik ekibi katıldılar.


 
Başkan Özkan Ercan, Cevizli Bahçe projesine bugüne kadar verdikleri önem ve desteklerden dolayı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk olmak üzere tüm başkan yardımcılarına, ESİNDER Yapı ve Esenler Belediyesi teknik ekibine teşekkür etti.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı