Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulu "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"

Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları" kapsamında Esenler Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu projeler heyecanlandırdı… Esenler İlçe Milli

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Bilim Fuarlarının açılış kurtulasını kestikten sonra öğretmenlerin ve öğrencilerin hazırlamış oldukları çalışma stantlarını gezdi. Okul müdürlerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin yapmış oldukları başarılı çalışmalardan memnuniyetini belirterek fuarın hazırlık ve ortaya çıkış sürecinde emeği geçen okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

ESENLER TÜRK İSVEÇ KARDEŞLİK ORTAOKULU"TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI" FİNALİ…
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras,” Esenler ’de okullarımızda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının sonuncusunu Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulumuzda gerçekleştirdik. Okullarımızda 15 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yaptık, bu son sergimizdi. Yıl boyunca öğrencilerimiz büyük emeklerle yapmış oldukları bilimsel, kültürel, tarih, coğrafya yanı her konuda edebiyat gibi birçok konuda Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çalışmalar yaptılar, projeler yürüttüler. Bugünde Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulumuzda bu çalışmaların finalini yapmış olduk.

Türk İsveç Kardeşlik Ortaokulumuzun yaptığı fuar daha renkli, daha keyifli ve çok güzel oldu. Tüm branş öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize ve öğrencilerimize bu güzel ve bilimsel çalışmalarından dolayı, verdikleri emekleri için teşekkür ediyorum. Esenler ilçe milli eğitim müdürlüğü ve milli eğitim bakanlığı ve şahsım adına Yusuf Eren hocamız, TÜBİTAK koordinatörümüze tüm bu çalışmaları takip ve koordine eten TÜBİTAK’a sağladığı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler Esenler ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak böyle çalışmaları çok önemsiyoruz ve tüm fuarları takip ederek yapılan çalışmaları, hazırlanan projeleri büyük heyecanla dinlemeye çalışıyorum.  Öğrencilerimizin kendi gayretlerini, emeklerini ve sergiledikleri çalışmaları onların ağzından dinleyerek mutlu oluyoruz ve onların mutluluklarını birlikte paylaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.




 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı