Trabzon'un Tarihi Avrasya projesi imzalandı

Trabzon

Trabzon için önemli bir yere sahip, tarihi Avrasya Pazarı Projesi için sözleşme imza töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Tarihi Avrasya Pazarı, yeni yerinde daha iyi şa

GELECEK YIL HİZMETE GİRECEK

İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yıllardır Trabzon'un gündeminde olan Avrasya Pazarı'nda nihayet sona geldiklerini belirterek, "Avrasya Pazarı da çok şükür 2 yıllık yoğun bir gayretin neticesinde, ortak bir çabanın ürünü olarak bugün ete kemiğe bürünmüş vaziyette kamuoyunun bilgisine sunulacak duruma gelmiştir. Yeni Avrasya pazarı yeni yerinde 1 yılda tamamlanıp, hizmete girecektir." dedi.

MODERN VE KONFORLU OLACAK
Avrasya Pazarı esnafları güçlendirme ve kalkındırma derneği başkanı Muzaffer Beşinci ise, "Pazarımız için çok zorlandığımız, hatta bazen umutsuzluğa düştüğümüz anlar oldu. Ama hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. Avrasya Pazarı'nı ve 300'ün üzerindeki esnafımızı inşallah çok daha modern, çok daha güzel, çok daha konforlu bir şekilde ticaret yapabilecekleri bir alana kavuşturacağız." şeklinde konuştu.
 
SÖZÜMÜZÜ YETİNE GETİRİYORUZ
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, "Avrasya Pazarımız şehrimiz için önemlidir. Bu konuyu İçişleri Bakanımıza da paylaşmıştım. Süleyman Soylu bakanımız, pazar esnafına bu sorunun çözümü için söz vermişti ve işte bu sözü bugün yerine getiriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun." dedi.
Yeni Avrasya pazarı projesi Trabzon büyükşehir belediyesi tarafından 1 yıl içerisinde tamamlanıp, hizmete girmesi planlanıyor.


  • Salı 40.4 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli